Μετά τα unicorns, τα manicorns! Τι είναι

Το unicorn trend κοντεύει να κλείσει χρόνο. Και όλο αυτό το διάστημα έχουμε δει μονόκερους στα μαλλιά, μονόκερους στο μακιγιάζ, ακόμη και μονόκερους στα… Starbucks (τσέκαρε το νέο εδώ). Και ήταν τόσο δυνατό το trend που βλέπαμε παντού που αρχίσαμε να πιστεύουμε στους μονόκερους αλλά δεν είχαμε πιστέψει ή/και καν φανταστεί ότι ποτέ θα υπάρξει αυτό!

Λέγεται manicorn και είναι ένα mini trend που θέλει τους άντρες να βάφουν τα φρύδια και τα μούσια τους σε παστέλ αποχρώσεις. Το trend ξεκίνησε από την makeup artist Kristen Leanne η οποία το εφάρμοσε στον σύζυγό της, Ryan Morgan, ο οποίος με την σειρά του φαινόταν να είναι πολύ happy με το αποτέλεσμα!

Για την μεταμόρφωσή του συζύγου της από man σε… manicorn, η ίδια χρησιμοποίησε χρωματιστές μάσκαρα με το όνομα Lashy Flashy από το brand Pop Beauty. Την διαδικασία μπορείς να την δεις παρακάτω…

Κατά το παρελθόν, η ίδια είχε βάψει τα μαλλιά και τα γένια του συζύγου της με μια vegan σειρά με βαφές μαλλιών που είχε το όνομα Arctic Fox. Και παρά το γεγονός ότι η σειρά ήταν vegan η διαδικασία του bleaching που προηγείται για να έχεις ένα τόσο έντονο αποτέλεσμα στο χρώμα, μπορεί να ερεθίσει την επιδερμίδα.

Αν εσύ, λοιπόν, που διαβάζεις τώρα αυτές τις γραμμές θέλεις να γίνεις… manicorn ή να κάνεις manicorn τον καλό σου, επένδυσε σε μερικές χρωματιστές μάσκαρα. Πράγμα που δεν θα κάνεις γιατί και το unicorn έχει τα όριά του. Σωστά;

Read More

And More