Μετά το spray αλατόνερου ήρθε και ο αφρός αλατόνερου!

To spray αλατόνερου ή/και salt spray όπως κάνει καριέρα στο εξωτερικό ήταν άγνωστη λέξη σε εμάς μέχρι και τρία χρόνια πριν περίπου. Αλλά να που από τότε μέχρι σήμερα δεν υπάρχει εταιρία που να μην έχει στην γκάμα της ένα τέτοιο προϊόν που σου χαρίζει τα τέλεια beach waves. Και τα salt spray της Bumble & Bumble είναι από τα αγαπημένα μας.

Και να που έφτασε η ώρα να πάμε ένα βήμα μετά! Τώρα, για στυλ μαλλιών ανακατεμένα από τον αέρα, που αναζητούν μία δόση φινέτσας με τη χρήση θερμότητας, η Bumble and bumble μας παρουσιάζει το Surf Foam Spray Blow Dry. Ένα μέρος του είναι αφρός (αλλά αρκετά ελαφρύτερο) και ένα μέρος του spray με άλατα (αλλά λιγότερο άγριο), για sexy, look παραλίας με (ακριβώς όσο πρέπει) λάμψη.

Κορίτσι της παραλίας, γίνε τώρα η ωραία της ακτής. Περιέχοντας εκχυλίσματα από τη χαρακτηριστική φόρμουλα αλάτων και μεταλλικών στοιχείων του Surf, αυτός ο πλούσιος αφρός βγαίνει σε λευκό χρώμα για ορατή κατανομή στα μαλλιά και έπειτα εξαφανίζεται μέσα σε αυτά. Πρόσθεσε και τη θερμότητα από το πιστολάκι και ορίστε! – τα μαλλιά σου είναι έντονα και με look θαλασσινού αέρα, με το μεγαλύτερο όγκο από τα προϊόντα της οικογένειας Surf.
Ο υβριδικός πλούσιος αφρός περιέχει εκχυλίσματα Coconut Water και φίλτρα UVA και UVB που δρουν ενάντια στα αποτελέσματα ξηρότητας από τον ήλιο.
Πώς το χρησιμοποιείς: Ανακίνησε καλά. Ψέκασε πάνω σε όλα τα νωπά μαλλιά (tip: λίγη ποσότητα αρκεί για αρκετά μαλλιά). Στέγνωσε με πιστολάκι χρησιμοποιώντας βούρτσα ή, για πιο ατημέλητο αποτέλεσμα, στέγνωσε ανακατεύοντας με τα χέρια.

Θα χρειαστεί, όμως, να κάνεις υπομονή γιατί η νέα αγάπη του καλοκαιριού μας θα φτάσει στα Sephora και σε επιλεγμένα attica στις 16 Ιουνίου! Βαλ’το στην ατζέντα σου, λοιπόν!


Read More

And More