Μια μητέρα ζωγραφίζει τα φρύδια της… δύο ετών κόρης της!

Lilly Collins, Cara Delevingne και πολλές, πολλές ακόμη. Με λίγα λόγια: τα beauty icon μας σε σχέση με τα φρύδια. Φρύδια που όλες θέλουμε να αποκτήσουμε και απ’ ότι φαίνεται η ηλικία δεν πολυπαίζει ρόλο: από 2 έως 102 χρονών. Όμως, αυτή η επιλογή (στα 2) δεν είναι χωρίς συνέπειες ή κοινωνικό σχολιασμό.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: μια μητέρα, η Amalia Bass, έβαψε τα φρύδια της μόλις 24 μηνών κόρη της, ανέβασε photo στα social και… μάντεψε! Ο κόσμος του internet έγινε έξαλλος μαζί της!

Κάτω από αυτή τη photo της Alisha Lynnn (έτσι λέγεται η δίχρονη κόρη της), η ίδια έγραψε; “Οταν είσαι δύο χρονών και τα φρύδια σου είναι τέλεια!”. Αν εξαιρέρεις ότι η μητέρα της μικρής έχει όντως ταλέντο στο να δημιουργεί τα τέλεια φρύδια και πως τα φρύδια αυτά είναι με μολύβια και σκιές και όχι κάτι μόνιμο, ο κόσμος του internet έχει κάθε δικαίωμα (?) να γίνεται έξαλλος με δεδομένο ότι μιλάμε για ένα κοριτσάκι δύο ετών. Μόλις.
Η μητέρα της, Amalia Bass παραπάνω, κατέβασε την φωτογραφία μετά τα comments που δέχτηκε. Μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά ήταν τα εξής: “Ρώτησε οποιοδήποτε ενήλικα και όχι έφηβο. Αυτό είναι τόσο λάθος και δεν έχει καμία πλάκα σε όλα τα επίπεδα!”, έγραψε ένας ενώ ένας άλλος συμπλήρωσε: “Αυτή η γενιά των κοριτσιών θα είναι μια χαμένη γενιά αν δεν τους μάθουμε πιο σημαντικά πράγματα!”.

Από την άλλη, η μητέρα υπερασπιζόμενη τη θέση της είπε στο Mama Mia (online περιοδικό για μαμάδες): “Έχω πολλά ανάμεικτα συναισθήματα σε σχέση με αυτό! Κάποιο άνθρωποι λένε “άφησέ την να είναι μωρό” με το οποίο συμφωνώ αλλά αν είναι κάτι που της αρέσει, γιατί όχι; Δεν θα την ανάγκαζα ποτέ να βάλει make up στο πρόσωπό της αν δεν της άρεσε! Απλώς πιστεύω ότι δεν πρέπει να σταματάς το παιδί σου να κάνει αυτό που πραγματικά του αρέσει! Ποτέ δεν ξέρεις! Μπορεί να γίνει μια εκπληκτική make up artist κάποια μέρα!”.

Εσύ τι γνώμη έχεις; Αυτό που θα σου πω εγώ πάντως, πρόχειρα- πρόχειρα είναι ότι το ένα δεν αναιρεί το άλλο: ότι ένα κορίτσι μεγαλώνοντας μπορεί να φροντίζει να έχει και τέλεια φρύδια και μερικά… μεταπτυχιακά. Γιατί δεν χρειάζεται να επιλέξεις ανάμεσα στην ομορφιά και την εξυπνάδα όταν μπορείς να έχεις και τα δύο. Ή μήπως το να βάφεις τα φρύδια της κόρης σου είναι κατά πολύ διαφορετικό από το να της βάφεις τα νύχια;

Γνώμες! Γνώμες! Γνώμες!

Read More

And More