Μπορείς να αγοράσεις τα προϊόντα με τα οποία έγινε το μακιγιάζ της Kim Kardashian στα MTV VMA!

Στα MTV VMA η Kim Kardashian εμφανίστηκε στο κόκκινο λευκό χαλί που στρώθηκε για το event με ένα effortless sexy look σαν να κατέβηκε μόλις από το σκάφος της και να έκανε ένα μικρό pause στις διακοπές της. Βεβαίως, αυτό δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα, τουλάχιστον βάσει και όσων έγραψε η ίδια στο app της.

“Ήμουν τόσο πολύ επηρεασμένη από το πρόσφατο ταξίδι μου στο Μεξικό που πήγα με αυτό το υπέροχo, vintage Galliano φόρεμά μου που είχα στην ντουλάπα μου από πάντα! Ο Mario Dedivanovic μου έκανε ένα bronze, φυσικό μακιγιάζ και ο Michael Silva ένα φυσικό, κυματιστό wet look που να ταιριάζει με το υπόλοιπο σύνολο. Εμπνευστήκαμε τόσο πολύ από τα beach hair και το ελαφρύ make up που κάναμε κατά την διάρκεια μιας φωτογράφισης στο Casa Aramara”, έγραψε η Kim δίνοντάς μας info για την εμφάνισή της στα MTV VMA.

Κάνοντας focus στο μακιγιάζ της, δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε μια που δεν θα ήθελα αυτό το fresh, sexy, bronzed, σα-να-γεννήθηκες-με-αυτό make up! Guess what! Έχουμε όλα τα προϊόντα με ακριβείς αποχρώσεις που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτό το μακιγιάζ.

Επιδερμίδα
1. Laura Mercier Candleglow Soft Luminous Foundation για λαμπερό αποτέλεσμα στο δέρμα
2. Laura Mercier Matte Radiance Baked Powder Bronze-03 για contouring
3. Laura Mercier Second Skin Cheek Colour Peach Whisper για χρώμα στα μάγουλα
4. Laura Mercier Face Illuminator Powder Addiction στις γωνίες των ματιών
5. Laura Mercier Face Illuminator Powder Devotion στα μάγουλα για λάμψη και highlighting (και τα δύο τα χρησιμοποίησε στο ντεκολτέ και στα κόκαλα του στέρνου).
6. Laura Mercer Translucent Loose Setting Powder για να σετάρει το αποτέλεσμα.
Μάτια και χείλη
7. Laura Mercier Caviar Stick Eye Colour Sand Glow και Copper για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα μάτια.
8. Laura Mercier Velour Lovers Lip Colour Sensual για αισθησιακά nude χείλη.


Τα προϊόντα Laura Mercier θα τα βρεις στο attica

Read More

And More