ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Κέρδισε την πιο hot παλέτα του καλοκαιριού από την Maybelline New York!

Αντί προλόγου: μια σύντομη ξενάγηση στον κόσμο των beauty editors!

Εμείς οι beauty editors ή, αν προτιμάς, δημοσιογράφοι ομορφιάς έχουμε τις διάσημες στον κύκλο μας ντουλάπες του beauty. Οι ντουλάπες αυτές είναι σχεδόν όσο οι ντουλάπες του σπιτιού σου (και μας!) και εκεί μπαίνουν τα προϊόντα ομορφιάς όταν τα λάβουμε και αφού τα τεστάρουμε. Ή/και για να τα τεστάρουμε. Υπάρχουν, όμως, φορές που τα προϊόντα δεν βρίσκουν καμία θέση στις ντουλάπες της ομορφιάς. Αυτό σημαίνει ότι τα δοκιμάσαμε και τα λατρέψαμε τόσο που τα βάλαμε την ίδια στιγμή στην α) τσάντα μας β) ρουτίνα μας.

Λοιπόν, για ένα τέτοιο προϊόν θα σου μιλήσω σε αυτό το post…

Πριν λίγες μέρες έφτασε στο γραφείο μια ολοκαίνουργια παλέτα από την Maybelline New York. Μια παλέτα εντελώς διαφορετική από όλες όσες έχω δοκιμάσει. Ο λόγος για την Master Bronze! Και ο… λόγος που την κάνει τόσο διαφορετική; Γιατί με αυτή την παλέτα μπορείς να κάνεις ένα ολοκληρωμένο καλοκαιρινό μακιγιάζ ή, καλύτερα, ΤO-ΠΙΟ-SEXY-ΔΕΝ-ΓΙΝΕΤΑΙ καλοκαιρινό μακιγιάζ!

Η παλέτα Master Bronze που δεν έχει τυχαία αυτόν τον τίτλο (για την ακρίβεια έχει… master στο bronze μακιγιάζ!) έχει τέσσερις ηλιοκαμμένες αποχρώσεις που χαρίζουν στο πρόσωπό σου το τέλειο χρώμα. Και όχι μόνο στο πρόσωπό σου, αφού πέρα από bronzing powder, μπορείς να την χρησιμοποιήσεις ως σκιά, ως highlighter ακόμη και ως… κραγιόν! Yeap!

Η επόμενη αντανακλαστική κίνηση, αφού την πήρα στα χέρια μου ήταν να μπω στο site της Maybelline New York στην Ελλάδα, δηλαδή εδώ, για να μάθω όλα τα how to από την Μάγδα Αναστασοπούλου, την επίσημη makeup artist του brand, για το πώς χρησιμοποιείται και να τεστάρω τις επιδόσεις της.

Ένα… full makeup μετά που έγινε μόνο με αυτό το προϊόν, η παλέτα Master Bronze της Maybelline New York ήξερα ότι δεν θα συναντούσε ποτέ τα υπόλοιπα καλλυντικά στην ντουλάπα του beauty αλλά θα ερχόταν σπίτι μαζί μου και από εκεί θα ταξίδευε στους αγαπημένους μου καλοκαιρινούς προορισμούς. Με άλλα λόγια: μια BB, μια μάσκαρα και η παλέτα Master Bronze είναι τα τρία (ΚΑΙ ΜΟΝΟ!) προϊόντα που θα πάρω φέτος μαζί μου στις διακοπές. Εξάλλου, δεν θα χρειαστώ και περισσότερα…

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΑ! Έχουμε τέλεια νέα! Επειδή ξέρουμε πως η νέα παλέτα Master Bronze σε έβαλε σε πειρασμό σου δίνουμε την ευκαιρία να την διεκδικήσεις! Πώς; Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις στο τέλος αυτού του άρθρου και δέκα τυχερές θα αποκτήσουν την νέα must have παλέτα της Maybelline New York, κατόπιν κλήρωσης!

Από την θεωρία στην πράξη!

Για να δεις πώς να χρησιμοποιήσεις βήμα- βήμα την απόλυτη παλέτα του καλοκαιριού αν είσαι ξανθιά κάνε κλικ εδώ

– Για να δεις πώς να χρησιμοποιήσεις βήμα- βήμα την απόλυτη παλέτα του καλοκαιριού αν είσαι μελαχρινή κάνε κλικ εδώ

Αλήθεια, εσύ πόσα καλλυντικά κουβαλάς στην τσάντα σου; Και μια δεύτερη ερώτηση (ρητορική): αν μπορείς να έχεις την Master Bronze παλέτα γιατί να έχεις απλώς μια… bronze παλέτα;

Photo: Αλέξανδρος Μακρής

module

Read More

And More