Mr Burberry! Το πιο sexy αντρικό άρωμα που μυρίσαμε τελευταία!

Υπάρχουν κάποιες περιγραφές αρωμάτων που μπορούν να συνοψιστούν σε μια πολύ μικρή πρόταση. Όπως αυτή εδώ που ταιριάζει απόλυτα στην τελευταία αντρική, αρωματική δημιουργία του οίκου Burberry. Λοιπόν, το Mr Burberry είναι ότι πιο sexy έφτασε στο γραφείο- μυρίσαμε τελευταία!

Η συγκλονιστική μυρωδιά είναι κλεισμένη μέσα σε ένα μαύρο μπουκάλι που αντλεί την έμπνευσή του από την γκαμπαρντίνα του οίκου, τα κουμπιά υλικό το οποίο χρησιμοποιήθηκε για το καπάκι ενώ ο δεμένος στο χέρι κόμπος

από αγγλική γκαμπαρντίνα σε μαύρο χρώμα κοσμεί το λαιμό του μπουκαλιού, αποτίνοντας φόρο τιμής στο πρωτοποριακό ένδυμα που εφηύρε ο Thomas Burberry περισσότερα από 100 χρόνια πριν!

Το συγκεκριμένο άρωμα που κάτι μου λέει πως τα επόμενα χρόνια θα ανήκει στην γκάμα των κλασικών, αντρικών αρωμάτων είναι σημαντικό και για τον ίδιο τον οίκο: “Το Mr. Burberry αποτελεί τη σημαντικότερη έως σήμερα δημιουργία

μας όσον αφορά τα αρώματα για άνδρες. Αντλεί την έμπνευσή του από την γκαμπαρντίνα σύμβολο του Οίκου Burberry και από την πόλη του Λονδίνου, μια πόλη έντονων αντιθέσεων. Συνδυάζει το παραδοσιακό με το τολμηρό και είναι κομψό, αλλά όχι απόλυτα αθώο. Συλλαμβάνει στην εντέλεια μια συμπεριφορά και διάθεση με την οποία μπορεί να ταυτιστεί ο σύγχρονος άνδρας της Burberry”, είπε ο Christopher Bailey.

Last but not least: πολύ, πολύ ωραίο είναι και το film για το νέο αρωματικό λανσάριμα με πρωταγωνιστή τον βρετανό ηθοποιό και μουσικό Josh Whitehouse και την ηθοποιό και μοντέλο Amber Anderson και όλα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του βραβευμένου με Όσκαρ βρετανού σκηνοθέτη, Steve McQueen.

Read More

And More