Δεν θέλεις να έχεις το πρόσωπό σου γυμνό στην παραλία; Έχουμε την τέλεια πούδρα με SPF50!

Είναι μια κατηγορία γυναικών που δεν νιώθει άνετα όταν δεν φοράει make up! Και είναι μεγάλη αυτή η κατηγορία γυναικών που αυτή την περίοδο αναζητούν ένα προϊόν που α) θα καμουφλάρει τις ατέλειες β) θα είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα και στον νερό ώστε να μπορούν να το φοράνε και στην θάλασσα και γ) να έχει υψηλό SPF ώστε να προστατεύει από την φωτογήρανση και την δημιουργία τυχόν πανάδων από τον ήλιο!

Λοιπόν, έχουμε το τέλειο προϊόν που τα συνδυάζει όλα!

Η νέα πούδρα Sun Protection Powder Foundation SPF 50 Wet & Dry από την Artdeco συνδυάζει το φυσικό, ματ αποτέλεσμα πούδρας με υψηλό αντηλιακό δείκτη προστασίας.
Με δείκτη προστασίας SPF 50 προστατεύει την επιδερμίδα από την ηλιακή ακτινοβολία και αποτρέπει την αλλοίωση των επιδερμικών κυττάρων. Χάρη στην απαλή υφή που διαθέτει, εγγυάται εύκολη και ομοιόμορφη εφαρμογή με εξαιρετική διάρκεια. Η επιδερμίδα είναι αψεγάδιαστη χάρη στην άριστη απόδοση χρώματος και στη σύνθεση του, η οποία αντανακλά το φως. Τυχόν ρυτίδες και ατέλειες απαλύνονται ορατά. Για μεγαλύτερη κάλυψη χρησιμοποίησε ένα νωπό σφουγγαράκι για την εφαρμογή του προϊόντος.
Το σφουγγαράκι που περιλαμβάνεται στο προϊόν και ο ενσωματωμένος καθρέπτης κάνουν τη Sun Protection Powder Foundation SPF 50 Wet & Dry, το ιδανικό προϊόν για τα ταξίδια.
Θα την βρεις σε 4 αποχρώσεις: η No. 20 “cool beige” είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Οι αποχρώσεις No. 50 “dark cool beige” and No. 70 “dark sand” είναι ιδανικές για ψυχρές αποχρώσεις επιδερμίδας. Η No. 90 “light sand” είναι ιδανική για ζεστούς τόνους δέρματος και η ενδεικτική λιανική τιμή της είναι €22.13.

Read More

And More