Νέα σειρά περιποίησης αποκλειστικά για millennials!

Οι millennials είναι η μεγάλη αγοραστική δύναμη σήμερα! Είναι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν ανάμεσα στο 1980 και το 2000 και των οποίων η φιλοσοφία και η προσέγγιση απέναντι στην ζωή είναι εντελώς διαφορετική από όλα όσα γνωρίζαμε. Καταρχήν, οι millennials είναι υπέρμαχοι του individuality, δηλαδή της διαφορετικότητας των ανθρώπων και άρα της διαφορετικής ομορφιάς. Επίσης, αγαπούν την φύση και την φροντίδα του εαυτού τους χωρίς υπερβολές.

Ένα brand που συνδυάζει όλα τα παραπάνω, λοιπόν, και που απευθύνεται στους διάσημους millennials είναι και το Waso, μια μάρκα από την Shiseido με πολύ στοχευμένο κοινό!

Η Waso είναι η ιαπωνική απλότητα. Με στοιχεία που προέρχονται από τη φύση. Με σεβασμό η δύναμή τους απελευθερώνεται. Με αυθεντική ομορφιά. Χωρίς προσθήκες ή περισπασμούς. Η σειρά αποτελείται από επτά προϊόντα με συστατικά όπως καρότα, φύλλα μουσμουλιάς, φασόλια σόγιας, μέλι και λευκό μανιτάρι που από την στιγμή που την βάλεις στην ρουτίνα σου δεν θέλεις να την αποχωριστείς ποτέ ξανά.

Ένα από τα αγαπημένα προϊόντα της σειράς είναι η Day Moisturizer Oil-free SPF30, η ενυδατική δηλαδή που βλέπεις παραπάνω η οποία είναι ιδανική αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα (και ξέρω ότι είναι πάντα κάτι που δυσκολεύει τις περισσότερες από εσάς)!

Read More

And More