Αυτό το άρωμα έκλεισε το καλοκαίρι σε ένα μπουκάλι!

Λίγο πολύ σου έχω περιγράψει τι συμβαίνει στις ζωές των beauty editors. Πολύ συχνά οι εταιρίες μας καλούν σε υπέροχους χώρους για να μας συστήσουν στις νέες τους αφίξεις. Και μιας και οι beauty editors είμαστε αρκετές είναι κάπως λογικό οι αντιδράσεις στα νέα λανσαρίσματα να είναι διαφορετικές. Εκτός από σπάνιες περιπτώσεις που τα μάτια ανοίγουν διάπλατα και τότε ξέρεις ότι μιλάμε για το επόμενο best seller της αγοράς.

Λοιπόν, στην αρχή της εβδομάδας ο οίκος Tom Ford μας κάλεσε στο Τατόι club για να μυρίσουμε το ολοκαίνουριο άρωμα της σειράς Private Blend. Και αυτό που θέλω να σου πω περιγράφεται σε μια μικρή πρόταση απλώς: το νέο άρωμα Soleil Blanc είναι ότι πιο καλοκαιρινό- τροπικό- ξεσηκωτικό- sexy- δεν-έχω-λόγια άρωμα που έχεις μυρίσει τελευταία. Το Tom Ford Soleil Blanc είναι το απόλυτο άρωμα του καλοκαιριού!

Και για να έχεις μια καλύτερη εικόνα λίγο πριν σπεύσεις στον πάγκο του attica για να το μυρίσεις, να πώς περιγράφεται το άρωμα στο επίσημο δελτίο τύπου του οίκου…


ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟ.ΦΙΛΗΔΟΝΟ.ΕΘΙΣΤΙΚΟ.
Τα μακρινά ιδιωτικά νησιά όπου το καλοκαίρι διαρκεί όλο το χρόνο και οι μέρες αλλάζουν αρμονικά η μια μετά την άλλη, ήταν η έμπνευση για το Soleil Blanc.
Οι πρώτες νότες μπαχαρικών από έλαιο κάρδαμου και ροζ πιπεριού μας συνδέουν με τις ζούγκλες των νησιών. Το μυστηριώδες και πικάντικο κάρδαμο και το νωπό, λουλουδάτο και πικάντικο ροζ πιπέρι, συνδυάζονται για μια αναπάντεχη και ηδονική αρχή του αρώματος. Το έλαιο από περγαμόντο δίνει ζωντάνια και το εκχύλισμα από φιστίκι δίνει μια ενδιαφέρουσα διάσταση.
Ο λουλουδάτος πυρήνας του αρώματος είναι εμπλουτισμένος με ylang ylang από τα νησιά comores, τουμπερόζα και αιγυπτιακό γιασεμί. Τα ylang ylang από τα νησιά comores βόρεια από τη Μαδαγασκάρη, διαλέγονται και αποστάζονται όταν τα άνθη είναι πρασινοκίτρινα, δίνουν μια πικάντικη πτυχή στο άρωμα. Η τουμπερόζα, με τη ζεστή νότα , απλώνει τα λευκά λουλουδάτα φτερά της για να πετύχει την απαράμιλλη υφή του δέρματος. Το γιασεμί με ανθισμένη και φαινομενικά αθώα φρεσκάδα, ανοίγει το δρόμο για το εκπληκτικό σώμα της νότας γιασεμιού, που βγαίνει από το ζωώδες χαρακτήρα του λουλουδάτου νέκταρ. Ένα βράδυ σε ένα νησί , αυτός ο συνδυασμός λουλουδιών ξεπερνά ακόμα και το φεγγάρι που είναι σημάδι ομορφιάς και αισθησιασμού.
Οι νότες βάσης του αρώματος συνδυάζουν την ένταση από εκχύλισμα benzoin και την απαλότητα της βανίλιας με τα φασόλια tonka, για ένα κρεμωδες βάθος. Το γάλα καρύδας δίνει στο άρωμα την τελευταία εθιστική νότα.

Μαζί με το άρωμα Soleil Blanc φτάνει στην Ελλάδα και το shimmering body oil, το υπερτέλειο λάδι σώματος με το glitter που επίσης εμείς οι beauty editors το βλέπαμε από την περσινή χρονιά να φτάσει στα χέρια μας και τελικά έγινε! Έχει την ίδια sexy μυρωδιά και γενναίες δόσεις glitter στην σύνθεσή του που θα σε κάνει να δείχνεις και να νιώθεις πολύ, πολύ sexy όσο το καλοκαίρι προχωρά και όσο η επιδερμίδα σου μαυρίζει περισσότερο!


Καλό καλοκαίρι!

Read More

And More