Nivea: η προσφορά της σε οικογένειες και παιδιά που το έχουν ανάγκη!

Η NIVEA, ως μέλος της ελληνικής οικογένειας, αποδεικνύει για ακόμα μία φορά έμπρακτα την αγάπη και τη φροντίδα σε παιδιά και σε οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη υποστηρίζοντας το έργο του «Μαζί για το Παιδί», μιας Ένωσης 10 μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων για παιδιά, προσφέροντας συνολικά 13.200 προϊόντα, συνολικής αξίας 65.500 €.

Σήμερα, που η ανάγκη για ενίσχυση και φροντίδα είναι πιο επιτακτική από ποτέ, η NIVEA, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», συνεχίζει την προσπάθειά της να προσφέρει ανακούφιση στα παιδιά και στις οικογένειες, που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομικο-κοινωνική κατάσταση. Η εταιρεία παρείχε 500 πακέτα με προϊόντα NIVEA καλύπτοντας τις ανάγκες 500 άπορων οικογενειών, συνεισφέροντας με αυτό τον τρόπο στο έργο της Ένωσης. Επίσης, η NIVEA προσέφερε τα επώνυμα προϊόντα της στο χριστουγεννιάτικο bazaar που συμμετείχε η Πανελλήνια Ένωση Αγώνος Κατά του Νεανικού Διαβήτη (ΠΕΑΝΔ). Τέλος, οι εργαζόμενοι της εταιρείας προχώρησαν σε μια ακόμη πρωτοβουλία αγάπης, συγκεντρώνοντας 80 παιδικά βιβλία, τα οποία δώρισαν με τη σειρά τους στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Η NIVEA, με δυνατό το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, βρίσκεται δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές σε καίριες περιόδους όπως αυτή που διανύουμε και συνεχίζει να συμβάλει στη βελτίωση της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας, μέσα από πρωτοβουλίες και δραστηριότητες που επιβεβαιώνουν τις αξίες που διέπουν την εταιρεία.

Read More

And More