O Adam Levine είναι το πρόσωπο του νέου ανδρικού αρώματος YSL!

Έχουμε νέα beauty συνεργασία και στη μεταφέρουμε όπως έφτασε στα mail μας για να μην χάσεις ούτε λέξη!

Rockstar. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια και ξεκίνησε τη μουσική του σταδιοδρομία, ενώ φοιτούσε στο γυμνάσιο του Brentwood, σαν ο τραγουδιστής και συνθέτης ενός συγκροτήματος που αργότερα θα γινόταν οι βραβευμένοι, διάσημοι θρύλοι: Maroon 5.

Perfomer: Εμφανίζεται συχνά στις οθόνες μας, συμμετέχοντας σαν μέντορας στη βραβευμένη με Emmy σειρά του NBC, The Voice. Συμμετείχε επίσης στα Family Guy, 30 Rock και American Horror Story. Χαρισματικός, λαμπερός και ενθουσιώδης, είναι αυτός που θα θέλατε για αδερφός σας και για φίλος σας.
Style Icon: Αυθεντικός και πάντα αληθινός προς τον εαυτό του, ξεχωρίζει για το AllAmerican rockstar στιλ του. Δεν φοβάται να αλλάξει την εικόνα του και να δοκιμάσει καινούργια πράγματα, είτε αυτό είναι στα μαλλιά του, είτε στο σώμα του και στα τατουάζ του.
Ο οίκος ομορφιάς YSL Beauty καλωσορίζει στην οικογένεια του τον rock star, performer & style icon Adam Levine. Ένας πολύπλευρος σύγχρονος άνθρωπος και η απόλυτη ενσάρκωση του νέου αρώματος Y.
Ο Adam θα εμπλουτίσει τον κόσμο του Υ και θα εμπνεύσει με τις επιτυχίες του, τη δημιουργικότητά του, το χιούμορ του και την ελκυστική προσωπικότητα του, όλο τον κόσμο. Μέσα από το Instagram του, που αριθμεί περισσότερους από 10 εκατομμύρια ακόλουθους, θα αναδείξει το νέο άρωμα Y. Ο Adam αποτελεί την απόλυτη ενσάρκωσει του Y με το πρωτοποριακό του πνεύμα και το δημιουργικό του στιλ.
“Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με τον οίκο ομορφίας YSL Beauty , μια μάρκα αρκετά ελκυστική για μένα για το ξεχωριστό της ύφος και τις πρωτοποριακές εικόνες της . Ως μουσικός, ταυτίζομαι με το συναισθήμα του πάθο υ ς και την έντονη προσωπικότητα του οίκου ομορφιάς YSL beauty . Και το να είμαι μέρος της ιστορίας του Y είναι πολύ συναρπαστικό για μένα- δεν είναι η ιστορία ενός ανθρώπου αλλά μιας οκόκληρης δημιουργικής γενιάς. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτή τη συνεργασία και περιμέν ω να δω την εξέλιξη της “. Adam Levine
“Ο Adam Levine είναι η απόλυτη ενσάρκωση της μάρκας και του νέου αρώματος Y . Ένα άστρο του μουσικού κόσμου, ένα γνωστό πρόσωπο στις οθόνες μας, ένα πραγματικό ταλέντο, φέρνει μια νέα διάσταση στον οίκο ομορφιάς YSL Beauty ». – Alexandre Choueiri, President, International Designer Collections, L’Oréal USA
Πώς σου φαίνεται;

Read More

And More