Ο Alexander Wang έχει μερικά πολύ περίεργα beauty tips να μοιραστεί μαζί μας!

Λίγο- πολύ όλες έχουμε κάνει θυσίες για την ομορφιά μας και κάποια περίεργα πράγματα που είναι τόσο περίεργα και τόσο αποκρουστικά κάποιες φορές που δεν τολμήσαμε να τα μοιραστούμε ούτε με την αδερφή μας! Αλλά καθώς φαίνεται ο Alexander Wang είναι πιο εξωστρεφής και έχει μάθει να μιλάει την beauty γλώσσα της αλήθειας.

Στο πλαίσιο του Fashion Icon Talk με την Fern Mallis, ο Alexander Wang που ήταν καλεσμένος μοιράστηκε δημόσια κάποια πολύ περίεργα beauty tips και πράγματα που βάζει στο πρόσωπό του! Είσαι έτοιμη να ακούσεις;


“Είμαι diva σε ό,τι έχει να κάνει με την φροντίδα του προσώπου μου!”,είπε. “Χρησιμοποιώ προοϊόντα με…. πλακούντα και πολλά άλλα περίεργα συστατικά που δεν ακούγονται πολύ ωραία όταν τα βάζεις στο πρόσωπό σου! Πράγματα που καίνε το πρόσωπό σου, πράγματα που κάνουν το πρόσωπό σου πραγματικά κόκκινο αλλά ξυπνάς την επόμενη μέρα και λες okay, δείχνω τέλειος!”.

Και η αλήθεια είναι πως ο 32χρονος Alexander Wang έχει το τέλειο πρόσωπο και την επιδερμίδα που όλοι θα ζηλεύαμε! Αλλά από την άλλη, η συζήτηση είναι πολύ μεγάλη: μέχρι πού θα μπορούσες να φτάσεις για να την αποκτήσεις;

Θέλεις κι άλλα περίεργα; Κάνε κλικ εδώ και δες 7 πολύ περίεργα πράγματα που κάνουν οι διάσημες πριν περπατήσουν στο κόκκινο χαλί!

Read More

And More