Ο Boyd Holbrook από το Gone Girl είναι ο πρωταγωνιστής του νέου αρώματος Diesel!

Αν έχεις δει το Gone Girl ακόμη ονειρεύεσαι αυτό το αγόρι. Σε κάθε άλλη περίπτωση, επίτρεψέ μου να σου κάνω μερικές πρόχειρες συστάσεις: λέγεται Boyd Holbrook και είναι ο πρωταγωνιστής του νέου ανδρικού αρώματος Diesel. Παρακάτω ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση όπως έφτασε στο mail μου για να μην χάσεις ούτε λέξη!

Παρίσι, 31 Μαϊου 2016. Η Diesel Parfums με ενθουσιασμό ανακοινώνει ότι ο ηθοποιός Boyd Holbrook θα είναι το πρόσωπο του νέου ανδρικού αρώματος, που θα λανσαριστεί τον Σεπτέμβριο του 2016.
Μετά τους ρόλους του στην ταινία Gone Girl του David Fincher και στη σειρά του Netflix Narcos, ο γεννημένος στο Κεντάκι ηθοποιός πρωταγωνίστησε πρόσφατα στη ταινία The Free World δίπλα στην Elisabeth Moss. Επιπλέον, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει και στη συνέχεια της ταινίας Wolverine. Επίσης, πρόσφατα συμμετείχε στις ταινίες A Walk Among The Tombstones, δίπλα στον Liam Neeson, στην ταινία του Terrence Malick Weightless, δίπλα στους Ryan Gosling, Christian Bale, Michael Fassbender, Rooney Mara και Natalie Portman, καθώς και στην κωμωδία Skeleton Twins, μαζί με την Kristin Wiig και τον Luke Wilson. Ο Holbrook είναι επίσης ένας ταλαντούχος γλύπτης. Έργα του έχουν παρουσιαστεί σε διάφορες γκαλερί, όπως την Rare Gallery στη Νέα Υόρκη.

Πώς σου φαίνεται η επιλογή;

Read More

And More