Ο Christian Louboutin προσέλαβε το πρώτο plus size μοντέλο του για τα κραγιόν του!

Για αρχή να σου πω ότι: είμαι πολύ, πολύ happy με αυτό το νέο γιατί δεν χρειάζεται πια να μετράμε μερίδες και θερμίδες και γιατί μπορείς να γιορτάζεις το γεγονός ότι είσαι όμορφη. Τελεία.

Το νέο, λοιπόν, που φέρνει τα πάνω κάτω στην ομορφιά είναι ότι ο Christian Louboutin επέλεξε ως πρωταγωνίστρια της καμπάνιας του για τα κραγιόν την γαλλίδα Clementine Desseaux η οποία είναι plus size μοντέλο.

Θα με ρωτήσεις: γιατί ένα τέτοιο νέο να φέρνει τα πάνω κάτω στον κόσμο της ομορφιάς, μιας και μιλάμε για κραγιόν και όχι για ρούχα! Κυρίως γιατί το brand σαν brand φημίζεται για τις γόβες στιλέτο που πάντα σετάρονται με ψηλόλιγνα πόδια. Και από την στιγμή που ένα τέτοιο brand αποφάσισε να ταυτιστεί με ένα plus size μοντέλο τα πρότυπα φαίνεται να αλλάζουν. Μάλιστα, το ίδιο το μοντέλο είπε στην Daily Mail ότι αναγκάστηκε να φύγει από το Παρίσι και να μετακομίσει στην Νέα Υόρκη μιας και δεν έβρισκε δουλειά εκεί.

#LouboutinWorld agility test.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Christian Louboutin (@louboutinworld) στις

Επίσης, η Clementine Desseaux είναι πολύ διάσημη για τις φακίδες της. Και αυτό αποτελεί μια γιορτή για την ομορφιά και την φυσικότητα κι ελπίζω τελικά εκείνα τα κορίτσια που έχουν ευλογηθεί να έχουν φακίδες να μην τις καλύπτουν κάτω από τόνους foundation (btw: τις τελευταίες σεζόν οι φακίδες έχουν γίνει τόσο τάση που οι make up artists τις δημιουργούν εσκεμμένα πάνω στα μοντέλα τους γιατί, όπως λένε μας κάνουν να φαινόμαστε πιο νέες!).

Η καμπάνια με το plus size μοντέλο και τα κραγιόν Louboutin θα τρέξει στα social και ήδη ο οίκος ανέβασε το πρώτο post.

Αν αναρωτιέσαι για το κραγιόν που φοράει στην καμπάνια πρόκειται για το Velvet Matte που κοστίζει 90 δολάρια (και που δεν μπορείς να βρεις στην Ελλάδα! Ευτυχώς, αν θες να γλιτώσεις περίπου 80 ευρώ, τελικά!)

Τώρα θα ήθελα:
1. Να σχολιάσεις πώς σου φαίνεται η απόφαση του οίκου για plus size μοντέλο.
2. Να κάνεις κλικ εδώ αν σου αρέσουν κι εσένα οι φακίδες για να δεις πώς να τις κάνεις μόνη σου.
3. Να δεις εδώ τα μυστικά του πώς να φορέσεις ένα κατακόκκινο κραγιόν. Ναι, υπάρχει ειδική τεχνική.

Read More

And More