Ο David Beckham εξηγεί τι σημαίνουν τα tattoo του στο νέο film της Biotherm!

Από τον περασμένο Μάιο σου είχαμε γράψει ότι ο David Beckham είναι το νέο πρόσωπο για την Biotherm Homme και ότι μάλιστα ο ρόλος του δεν θα ήταν απλώς να ποζάρει αλλά να εμπλέκεται και στην δημιουργία νέων προϊόντων (διάβασε εδώ το νέο).

Ο καιρός πέρασε και ο David Beckham γύρισε ένα δεύτερο φιλμ με αφορμή την νέα σειρά Biotherm Homme Force Supreme. Σε αυτό το φιλμ που έγινε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Johan Renck (κρύβεται πίσω από τα βίντεο σπουδαίων influencers όπως David Bowie, Madonna και Beyonce) ο David Beckham μας ταξιδεύει στην ιστορία της ζωής του που αντικατοπτρίζεται μέσα από τα τατουάζ του.

Στο βίντεο που τιτλοφορείται Force Supreme: The Story of My Life ο David Beckham ξεκινά λέγοντας πως “η ιστορία της ζωής μου είναι γραμμένη στο δέρμα μου. Μην περιμένετε ότι θα την διαβάσετε στο πρόσωπό μου”, εννοώντας ότι χάρη στην σειρά Biotherm Homme η ανδρική επιδερμίδα δείχνει πιο νεανική και δεν μαρτυρά την ηλικία της!

Δες το βίντεο παρακάτω και ανακάλυψε τι σημαίνουν τα tattoo του David Beckham!

H σειρά Force Supreme μετά τον καθαρισμό αποτελείται από κρέμα, serum και serum ματιών και ακριβώς και είναι ιδανική για άντρες 40 plus που όπως ο David Beckham ταξιδεύουν συχνά, είναι leaders, αγαπούν την φροντίδα του εαυτού τους και είναι απόλυτα επιτυχημένοι!

Read More

And More