Ο Marc Jacobs μόλις έκλεισε συμφωνία με τρεις κορυφαίους make up artists!

Αυτό το beauty νέο μας στενοχωρεί ακόμη περισσότερο που τα προϊόντα μακιγιάζ Marc Jacobs δεν έχουν έρθει ακόμη στην Ελλάδα. Ωστόσο, δεν μπορούμε να συμπεριφερόμαστε σαν να μην υπάρχει αυτό το νέο. Προχωρώ, λοιπόν!

Λίγες ώρες πριν το WWD ανακοίνωσε πως τρεις κορυφαίοι make up artists υπέργραψαν με τον Marc Jacobs και συγκεκριμένα πρόκειται για τους Michael Ashton, Sarah Tanno και Hung Vanngo. Σαν ονόματα μπορεί να μην σου λένε απολύτως τίποτα, ωστόσο, το πελατολόγιό τους θα σου πει πολλά αφού σε αυτό ανήκουν η Selena Gomez, η Lady Gaga, η Katy Perry και η Karlie Kloss.

Μερικές από τις βασικές υποχρεώσεις που θα έχουν αυτοί οι experts είναι να συμμετέχουν σε καμπάνιες, να μιλάνε για τα προϊόντα μέσα από τα social media τους, να παρευρίσκονται στα events και να χρησιμοποιούν τα προϊόντα μακιγιάζ Marc Jacobs Beauty στις stars που θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν.

Παραπάνω ο Hung Vanngo με την Miranda Kerr

“Το Marc Jacobs Beauty ως brand ενθαρρύνει τους ανθρώπους να είναι δημιουργικοί και να παίζουν με το μακιγιάζ τους και τις δυνατότητες της μεταμόρφωσης που τους δίνει αυτό. Σκοπός μας ήταν να εντοπίσουμε εκείνουνς τους ανθρώπους που έχουν την ίδια φιλοσοφία” είπε η Catherine Gore αντιπρόεδρος του brand.

Παραπάνω η Sarah Tanno με την Lady Gaga. Το μακιγιάζ για το performance της στο Super Bowl έγινε με προϊόντα μακιγιάζ Marc Jacobs Beauty.

Last but not least: κράτησε ως βασικό info ότι ανάμεσα στα προϊόντα στα οποία θα δοθεί περισσότερη βαρύτητα θα είναι το the Highliner Matte Gel Eye Crayon (μια σκιά σε στικ) με το οποίο θα δημιουργηθούν πολλά Undersmoke μακιγιάζ, δηλαδή smokey μακιγιάζ με έμφαση την ρίζα του κάτω βλεφάρου. Με άλλα λόγια: το Undersmoke θα γίνει τάση και θυμίσου ότι το διάβασες πρώτα εδώ!

Read More

And More