Ο Philippe Starck βγάζει αρώματα και είναι ό,τι πιο ιδιαίτερο μυρίσαμε τελευταία!

Λόγω δουλειάς από τα χέρια μου περνάνε πολύ συχνά πολλά και διαφορετικά αρώματα, ειδικά σε μια τέτοια περίοδο αλλαγής εποχής που σηματοδοτεί και περισσότερα νέα λανσαρίσματα. Ωστόσο, είμαι από τα κορίτσια εκείνα που έχουν βρει το signature αρωμά τους και είναι πιστές (σε όλα τα επίπεδα!). Πιστές μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου (σε αρωματικό επίπεδο)…

Πριν λίγες μέρες σε ένα από αυτά τα υπέροχα δημοσιογραφικά events οι beauty editors συστηθήκαμε και στον ολοκαίνουριο αρωματικό οίκο του Philippe Starck. Ο Γάλλος σχεδιαστής αποφάσισε να περάσει από τον κόσμο του deco στον κόσμο των αρωμάτων και διάλεξε τον πιο φασαριόζικο τρόπο. Γιατί και τα τρία ολοκαίνουρια αρώματά του κάνουν φασαρία. Αλλά όχι με την έννοια της απέλπιδας προσπάθειας κάποιου να τραβήξει την προσοχή…

Θα στο πω όσο πιο απλά γίνεται: από την στιγμή που θα μυρίσεις τα τρία ολοκαίνουρια αρώματά του σε συνεργασία με τρεις κορυφαίους αρωματοποιούς, δεν θα τα ξεχάσεις ποτέ. Επίσης, δεν θα ξεχάσεις ποτέ αυτόν που τα φορά. Ή με άλλα λόγια: θα θες να αλλάξεις το άρωμά σου asap ώστε να είσαι εσύ αυτός-ή που θα μείνει αξέχαστος-η για πάντα στις μνήμες.

Μια μυρωδιά είναι μία λέξη, ένα άρωμα είναι μια ιστορία, ιστορίες των οποίων τα πρώτα κεφάλαια έχουν γραφτεί με τα αρώματ Peau de Soie, Peau de Pierre και Peau d’Ailleurs. Τρία αρώματα που γεννήθηκαν από το όραμα και τα όνειρα ενός ανθρώπου, τα αρώματα που βλέπεις παραπάνω. Και τα τρία είναι unisex, εξού και στα visual δεν ξεχωρίζεις αν πρόκειται για αντρική ή γυναικεία φιγούρα.

Από τα τρία αρώματα η δική μου προσωπική αδυναμία είναι το Peau d’Ailleurs, ένα τόσο ιδιαίτερο, απροσδιόριστο και απατηλό άρωμα που έρχεται να απαντήσει στην πιο παράδοξη ερώτηση: πώς μυρίζει το κενό; Και πράγματι, σε αυτό το μπουκάλι με την πράσινη λεπτομέρεια κρύβεται όλη η νοσταλγία, όλα τα απωθημένα, όλα τα συναισθήματα που δημιουργεί ένας άνθρωπος που μπήκε στην ζωή μας, τα σάρωσε όλα και έπειτα έφυγε αφήνοντας πίσω του ένα κενό ανεκπλήρωτο. Και το  Peau d’Ailleurs είναι εξίσου σαρωτικό!

Τα νέα αρώματα του Philippe Starck έρχονται σε ένα μήνα περίπου στην Ελλάδα και θα τα βρεις σε exclusive corners.

Read More

And More