Ο beauty λόγος που αυτή η παιδική photo του Leonardo Di Caprio έσπασε το internet! Εσύ τι γνώμη έχεις;

Υπό κάπα σίγμα (aka κανονικές συνθήκες) η photo ενός (διάσημου) μωρού μας δημιουργεί αντιδράσεις όπως “πόσο γλυκό”, “τι ωραίο μωρό” κι ένα σωρό τέτοια. Και τα είπαμε όλα αυτά πρόσφατα όταν είδαμε την κόρη της Beyonce να βάζει κραγιόν εδώ, ή όταν είδαμε την κόρη της Kim Kardashian να κάνει contouring εδώ. Το είπαμε: πόσο γλυκό που η North West κάνει contouring στα… δύο της!

Και μετά, το History of Pictures για να τιμήσει τον Leonardo di Caprio που πήρε επιτέλους Όσκαρ ανέβασε μια photo με τους γονείς του, από το 1976 όταν ήταν μωράκι. Και φαίνεται να είναι ένα πολύ ευτυχισμένο μωράκι!

Αλλά όταν είδαμε αυτή την φωτογραφία με τον πανέμορφο Leonardo δεν είπαμε τι γλυκό, αλλά… τι στο καλό; Η μαμά του έχει αξύριστες μασχάλες! Η photo, λοιπόν, αυτή έχει 13.000 περίπου shares, 105.000 likes και 12.000 σχόλια, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι αρνητική.

“Τι στο καλό συμβαίνει με τις μασχάλες της μαμάς του”

“Ευτυχώς τώρα που πήρε το Όσκαρ μπορεί να ασχοληθεί με τη μαμά του και να της πάρει μερικά ξυραφάκια”

“Αν δεν ξυρίζεις τις μασχάλες σου είσαι αηδιαστικός και βρωμάς!”

Και αν με αφήνεις να γράφω τα comments θα περάσει το τριήμερο και θα είμαι ακόμη στο γραφείο να πληκτρολογώ τα κακώς κείμενα. Βεβαίως, μέσα σε όλους αυτούς τους διαδικτυακούς bullers σχολιαστές υπήρξαν και κάποιοι που υποστήριξαν την μητέρα του Leο. Παράδειγμα: “Όταν είδα αυτή την φωτογραφία σκέφτηκα πόσο ευτυχισμένοι μπορεί να είναι οι γονείς του. Και μετά είδα τις μασχάλες της μητέρας του και είπα… Όχι! Αυτή η γυναίκα δεν ξύριζε τις μασχάλες της σε μια εποχή που οι γυναίκες… ΔΕΝ ΞΥΡΙΖΑΝ ΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ ΤΟΥΣ!”.

Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά στην beauty ιστορία που μας απασχόλησαν οι αξύριστες μασχάλες και φυσικά το credit για την πιο διάσημη τέτοια beauty στιγμή παίρνει η Julia Roberts η οποία πήγε στην πρεμιέρα του Notting Hill στο Λονδίνο το 1999 με αξύριστες μασχάλες.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα που αφορά την συνάρτηση αξύριστη μασχάλη και διάσημη ήταν η photo που ανέβασε η Miley Cyrus λίγο καιρό πριν στην οποία μας έδειχνε πώς κάνει χαλάουα στη μασχάλη.

Και αν θες την γνώμη μου, αυτό είναι αηδιαστικό γιατί α) το έκανε για να προκαλέσει και β) sorry Miley, αν θέλαμε να δούμε τρίχες σε χαλάουα βλέπουμε και τις δικές μας. Κι επαναλαμβάνω: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ! ΄Οχι η μητέρα του Leonardo di Caprio που τουλάχιστον πρέσβευε την χίπικη λογική κι έκανε ένα τόσο ευτυχισμένο μωρό που δεν ούρλιαζε στους παπαράτσι ότι δεν θέλει άλλες photo όπως η North West.

Εσύ τι γνώμη έχεις;

Read More

And More