Ο δημιουργός του θρυλικού Moroccanoil έβγαλε νέα σειρά μαλλιών! Και είναι ότι καλύτερο δοκιμάσαμε τελευταία!

Μπορεί το μακιγιάζ να μην είναι το δυνατό μου σημείο (για να σου είμαι ειλικρινής, το… βαριέμαι αρκετά! Ορίστε, το είπα!), αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με μαλλιά μπορείς να με ρωτήσεις ότι θες. Κυρίως για την φροντίδα τους και κυρίως γιατί με κατατρέχει αυτό το… Ραπουνζέλ σύνδρομο που σημαίνει ότι για να τα κρατήσω μακριά και λαμπερά πρέπει να τα φροντίζω εντατικά και με τα σωστά προϊόντα. Και η σειρά για την οποία θα σου μιλήσω εδώ είναι η νέα μου beauty εμμονή! Ας γίνουν οι συστάσεις…

Τα Moroccanoil τα γνωρίζεις σίγουρα: είναι εκείνα τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που στηρίζουν την σύνθεσή τους στο έλαιο argan που βγαίνει στην Αφρική και που δίνει βαθιά θρέψη στην τρίχα. Ο δημιουργός του Moroccanoil, λοιπόν, ο Mike Sabag (αν έχεις εμμονή κι εσύ με τα μαλλιά σου το όνομά του σου είναι πασίγνωστο) δημιούργησε μόλις ένα ολοκαίνουριο brand. Λέγεται Saryna Key και βασίζει την σύνθεσή του στο shea butter, γνωστό και ως βούτυρο καριτέ, που βγαίνει πάλι στην Αφρική από το δέντρο Shea Karite και πρόκειται για ένα μοναδικό προϊόν πλούσιο σε φυσική κερατίνη (η κερατίνη είναι βασικό δομικό συστατικό της τρίχας), βιταμίνες Α, Ε και F, στοιχειώδη λιπαρά οξέα και αμινοξέα.

Όσον αφορά την προέλευση του ονόματος (προφέρονται “σαρίνα κι”); Ο Mike Sabag γνώρισε την πεπειραμένη ανθρωπολόγο και κόρη φαρμακοποιού, Saryna Commodore, και μαζί ανακάλυψαν τα οφέλη του shea butter και δημιούργησαν την καλλυντική και φαρμακευτική σειρά προϊόντων για τα μαλλιά. Άρα, το όνομα της σειράς Saryna Key παραπέμπει στο “κλειδί της Saryna για υγεία και ομορφιά”.

Δύο από τις συλλογές της σειράς Shea Butter, βρίσκονται ήδη στα ράφια των κομμωτηρίων και συγκεκριμένα πρόκειται για την σειρά Damage Repair (η δική μου αγαπημένη τώρα που είναι ό,τι πρέπει για την επανόρθωση της φθοράς που έχουν υποστεί τα μαλλιά από την θάλασσα, τον ήλιο και το αλάτι) και την σειρά Volume Lift για όγκο στην λεπτή τρίχα.
Παραπάνω η μάσκα Pure African Shea Butter που μόνο αν την δοκιμάσεις μπορείς να καταλάβεις α) πόσο τέλεια υφή αποκτούν τα μαλλιά σου και β) πόσο τέλεια μυρίζουν αφού ένα (ακόμη!) plus των προϊόντων είναι η μυρωδιά τους!

Read More

And More