Ο κομμωτής της Kate Middleton αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που της έκοψε τα μαλλιά! Μαντεύεις;

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε αυτό το beauty alert ότι η Kate Middleton κούρεψε τα μαλλιά της. Και όταν μιλάμε για την Kate με της οποίας τα μαλλιά έχουν ταυτιστεί εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο, το νέο αυτό είναι huge (plus: είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας οπότε υπάρχει extra… γαλαζοαίματη βαρύτητα).

Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, ο Richard Ward, κομμωτής στο παλάτι και υπεύθυνος για το αποτέλεσμα που βλέπεις εδώ στην Kate, μίλησε στο περιοδικό People και αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο αυτού του κουρέματος. Μαντεύεις;

“Είναι ένα πρακτικό στιλ και η τέλεια επιλογή για μια μητέρα που είχε μακριά μαλλιά, μια πολυάσχολη καθημερινότητα και ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή της! Είναι πολύ πιο εύκολο να φροντίζεις τα πιο κοντά μαλλιά και σου παίρνει τον μισό χρόνο για να τα λούσεις και να τα στεγνώσεις. Παρ’όλα αυτά τα συγκεκριμένα μαλλιά εξακολουθούν να θεωρούνται μακριά!”.

ΑΡΑ η Kate Middleton έκοψε τα μαλλιά της καθαρά για πρακτικούς λόγους. Και η αλήθεια είναι πως έχω παρατηρήσει πολλές νέες μαμάδες να κλείνουν ραντεβού στο κομμωτήριο για να κοντύνουν τα μαλλιά τους μετά από μια γέννα. Αν είσαι κι εσύ μαμά το παρακάτω poll σε αφορά! Ψήφισε!

Read More

And More