O οίκος Chanel αποσύρει τα lip gloss αλλά έρχεται ένα άλλο φοβερό προϊόν

Αν είσαι πραγματικό beauty junkie τότε στην συλλογή σου θα έχεις κάμποσα lipgloss Chanel Lèvres Scintillantes. Και όσο περισσότερα έχεις ακόμη καλύτερα, γιατί τα Chanel lipgloss που φορούσαμε ευλαβικά στα χείλη μας όλα αυτά τα χρόνια αποσύρονται από την αγορά. Αλλά έχουμε ένα πολύ καλό νέο: αποσύρονται για να αντικατασταθούν από μια ολοκαίνουρια beauty αφιξη, τα Rouge Coco Gloss!

Τα νέα gloss του οίκου που θα λατρευτούν (και στοιχηματίζουμε γι’αυτό!) έχουν πολύ πιο έντονο, πλούσιο χρώμα γι’αυτό και θα πρέπει να τα απλώνεις με μεγαλύτερη ακρίβεια και super ευεργετικά συστατικά που λειτουργούν στα χείλη ως balm και τα θρέφουν σε βάθος. Σημείωσε πως μερικά από αυτά είναι το λάδι καρύδας, πεπτίδια, βιταμίνη Ε, plus μια τεχνολογία η οποία ονομάζεται Hydraboost Complex και η οποία ενυδατώνει εντατικά τα χείλη για ώρες. Και όλες ξέρουμε πως τα ενυδατωμένα χείλη δείχνουν και μεγαλύτερα!

Στο νέο μας πρωτοσύστησε μέσα από το instagram της η Lily Rose Depp και θα σε ενημερώσουμε asap όταν έχουμε περισσότερα info για την άφιξή τους στην Ελλάδα!

Read More

And More