Ο οίκος YSL κυκλοφόρησε νέο άρωμα! Photo από το party στο Παρίσι!

Αν ακολουθείς τους σωστούς ανθρώπους στο instagram θα έπεσες χθες πάνω σε ένα σωρό photos που έδειχναν το ολοκαίνουριο άρωμα του YSL “Mon Paris” σε κάτι λογαριασμούς με χιλιάδες followers.

Ο οίκος YSL, λοιπόν, λάνσαρε ολοκαίνουριο άρωμα και με αφορμή αυτό δόθηκε ένα πάρτυ στην καρδιά του Παρισιού για το οποίο έγραψαν όλα τα beauty site!

Το βραδινό event πραγματοποιήθηκε στο rooftop του εστιατορίου Georges με την παρουσία προσωπικοτήτων του Παρισιού, δημοσιογράφων από το διεθνή τύπο, social influencers και socialites.

Το event έντυσαν με μουσική, η Lilly Wood και το συγκρότημα “Prick”, το άρωμα Mon Paris παρουσιάστηκε μέσα από διακόσμηση με καθρέφτες που έφερνε « τα πάνω κάτω », εμπνευσμένη από την έννοια της ιλιγγιώδους αγάπης. Διαφορετικές αίθουσες, επέτρεπαν στους καλεσμένους να ανακαλύψουν την καμπάνια του αρώματος, και να απολαύσουν μια 360° εμπειρία που προκαλούσε ίλιγγο.

Η διαφημιστική καμπάνια, που σκηνοθέτησε το διαφημιστικό δίδυμο « We are from LA » παρουσιάζει την Crista Cober, στην αγκαλιά του Jérémie Laheurte, στο απόγειο ενός παθιασμένου έρωτα στην Πόλη του Φωτός. Το soundtrack της ταινίας που ερμηνεύει η Leela, είναι μια διασκευή του πρωτότυπου τραγουδιού των U2 με τίτλο « Love is Blindness ».

Στο event συμμετείχαν:
Crista Cober, face of the fragrance, Catherine Deneuve, Catherine Baba, Marie Beltrami, Coeur de Pirate, Aaron, Vahina Giocante, Alexandra Golovanoff, Vanessa Guide, Marina Hands, Dani Morla, Karin Viard, Melle Agnès, Imane Perez, Jérémie Laheurte, Bianca Li, Lucas Ionesco, Gucci Gang, Sabrina Ouazani, Ariel Wizman.

Read More

And More