OMG! Τα Glossier λανσάρουν άρωμα!

Αν είσαι beauty addict όχι μόνο ξέρεις τα Glossier αλλά έχεις ήδη αρχίσει να κάνεις οικονομίες για ένα ταξίδι στην Νέα Υόρκη μόνο και μόνο για να τα αγοράσεις. Σε κάθε άλλη περίπτωση, μερικές πρόχειρες συστάσεις: τα Glossier είναι δημιουργία της Emily Weiss, μιας beauty editor που έστησε το δικό της site και έπειτα το δικό της brand καλλυντικών. Έχουν φανταστικό pink packaging κι επίσης είναι ένα brand που αγαπάς γιατί πρεσβεύει την διαφορετικότητα.

Κράτησέ το σε περίπτωση που δεν το έχεις αντιληφθεί οοοοοοοοοοοοοολα αυτά τα χρόνια τώρα: το individuality είναι το μεγαλύτερο trend στην ομορφιά!

Πριν λίγο καιρό το brand κυκλοφόρησε μια σειρά με δύο προϊόντα σώματος, τα Body Heros, και σε λίγο καιρό από τώρα φτάνει και το πρώτο άρωμα. Λέγεται Glossier You, η Emily Weiss το έχει προλογίσει εδώ και κάμποσο καιρό όταν μίλησε γι’αυτό στην Vogue. Και αυτό το άρωμα έχει την δεν-έχω-ακούσει-καλύτερη-για-άρωμα περιγραφή EVER: “Θέλω να μυρίσει όπως ο λαιμός του αγοριού σου μετά από οκτώ ώρες που φοράει κολόνια!”.

Όλα πολύ ελκυστικά και το άρωμα είναι κάτι που θα θέλαμε να μυρίσουμε διακαώς. Αλλά υπάρχει αυτό το τεράστιο ΑΛΛΑ: δεν γίνεται shipping στην Ελλάδα! Αλήθεια, όμως, πόσες από εσάς γνωρίζετε τα Glossier; Τα γνωρίζετε ή είμαι η μόνη τόσο ενθουσιασμένη;

Read More

And More