OMG! Τώρα το άρωμά σου έρχεται σε μορφή αφρού!

Στην ζωή μιας beauty editor υπάρχουν μέσα στον χρόνο δύο συγκεκριμένες στιγμές που την κάνουν πολύ, πολύ ευτυχισμένη: είναι κάθε φθινόπωρο και κάθε άνοιξη όταν η Sephora μας παρουσιάζει τα νέα της λανσαρίσματα. Χθες, λοιπόν, ήταν μια τέτοια στιγμή κάτι που ήδη θα γνωρίζεις αν ακολουθείς το instagram του tlife ή αν είδες τα δικά μου 18797 instagram stories.

Τα λανσαρίσματα/ καλλυντικά που θα βρεις τις επόμενες μέρες και εκεί κοντά στα χριστούγεννα είναι πολλά και super εντυπωσιακά, αλλά υπήρξαν δύο συγκεκριμένα που έκλεψαν την καρδιά μας, κυρίως λόγω μορφής! Ήταν και τα δύο σε μορφή αφρού, αλλά μην πάει ο νους σου σε αφρό για τα μαλλιά ή σε αφρό ξυρίσματος! Τα πράγματα στα Sephora δεν είναι ποτέ τόσο απλά και σίγουρα όχι αδιάφορα!

Είδαμε, λοιπόν 1. ενυδατική σώματος σε μορφή αφρού που αφήνει την επιδερμίδα super ενυδατωμένη και απαλή αλλά χωρίς αυτή τη βαριά αίσθηση!
… Αλλά και άρωμα σε μορφή αφρού σε mini size ώστε να το έχεις πάντα στην τσάντα σου, σε μυρωδιές όπως σοκολάτα ή καραμέλα. Το πολύ καλό με αυτό το προϊόν είναι ότι μπορείς να το φοράς οπουδήποτε, όπως π.χ. στο γραφείο χωρίς να… ψεκάζεις απαραίτητα και τους συναδέλφους και να δημιουργούνται παράπονα (σε περίπτωση που έχεις τέτοια κρούσματα!).
Όπως συνηθίζω να λέω: τα δύο είναι σύμπτωση τα τρία είναι τάση. Και κάτι μου λέει πως σύντομα θα έχουμε και τρίτο προϊόν με τέτοια υφή οπότε θα πρέπει να το αποκτήσεις προτού γίνει trend!

Read More

And More