Οι γυναίκες βάζουν τώρα fillers στα… αυτιά τους!

Στην ομορφιά η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά και από την στιγμή που μπορείς να διορθώσεις κάτι μικρές λεπτομέρειες όπως οι τρύπες που κάποτε έκανες στα αυτιά σου και μετά από χρόνια και εξαιτίας των μεγάλων σκουλαρικιών… “κρέμασαν”, γιατί να μην το κάνεις;

Το παραπάνω σενάριο δεν είναι υποθετικό αλλά άκρως ρεαλιστικό! Η νέα μεγάλη τάση στις αισθητικές επεμβάσεις κάνει καριέρα με το όνομα Lobe Lift και επί της ουσίας πρόκειται για fillers που μπαίνουν στον λωβό του αυτιού για να διορθώσουν τυχόν ατέλειες και να κάνουν τα αυτιά μας να δείχνουν πιο νεανικά.

Το credit για αυτή την νέα αισθητική επέμβαση ανήκει στον Dr. Kenneth Beer ο οποιός μίλησε στο New Beauty και είπε το εξής: “Με το πέρασμα των χρόνων το κολλαγόνο στα αυτιά αλλοιώνεται τόσο ώστε ακόμη και τα αυτιά μας να εμφανίζουν ρυτίδες και να δείχνουν γερασμένα. Σε αυτούς τους ασθενείς τοποθετώ fillers για να ανακτήσω την νιότη τους!”.

Η συγκεκριμένη επέμβαση δεν γνωρίζουμε ακόμη αν εφαρμόζεται στην Ελλάδα αν και πιστεύω ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο. Ωστόσο, we are working on it γιατί έχει τεράστιο ενδιαφέρον για όλες εμάς που κάποτε κάναμε τρύπες στα αυτιά μας- μετά φορούσαμε εντατικά μεγάλα σκουλαρίκια γιατί τα λατρεύαμε- και μετά είχαμε αυτό το αποτέλεσμα.

Τι λες; Θα το έκανες; Έχουμε poll!

Read More

And More