Οι καλύτερες παλέτες της άνοιξης που έφτασαν στο γραφείο τελευταία!

Αν και δεν είναι ακόμη άνοιξη α) εμείς ανυπομονούμε και β) οι πρώτες ανοιξιάτικες παλέτες έχουν ήδη αρχίσει να φτάνουν στα χέρια μας και να φτιάχνουν την διάθεσή μας! Από παλέτες με σκιές μέχρι και παλέτες ρουζ (το draping trend θα είναι huge αυτή την άνοιξη και μην-πεις-ότι-δεν-στο-είπαμε!) και λάμψης για την επιδερμίδα, οι παρακάτω αφίξεις είναι από τις αγαπημένες μας. Κάνε scroll down και δες τι νέο θα βρεις στην αγορά τώρα σε ό,τι έχει να κάνει με παλέτες.

Παλέτα φωτοσκιάσεων, Highlite N’ Con Tour της The Balm

Τις τελευταίες σεζόν η επιδερμίδα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο μακιγιάζ. Τόσο σημαντικό που πολλές φορές κλέβει την προσοχή από το πρόσωπο ή τα μάτια. Η συγκεκριμένη παλέτα που έφτασε μόλις στην Ελλάδα από την Make Me Up περιέχει 8 αποχρώσεις για σκίαση και φως. Plus: το πάντα funky packaging κάθε προϊόντος The Balm! Τιμή: €38.50

Παλέτα με σκιές, Keep an eye on me του Yves Saint Laurent

H συγκεκριμένη παλέτα ανήκει στην συλλεκτική συλλογή του οίκου Yves Saint Laurent για την άνοιξη που φέρει τον τίτλο The Street and I. Η συγκεκριμένη συλλογή αποτελείται από πέντε αποχρώσεις κάποιες εκ των οποίων πολύ edgy (βλ. πορτοκαλί) ενώ το packaging και μόνο σε κάνει να την θέλεις διακαώς! Τιμή: €61.57

Παλέτα ρουζ, Coco Code Blush Harmony Palette της Chanel

Από το περασμένο φθινόπωρο ο οίκος Chanel άρχισε να κάνει κάποια teaser για τον κύβο του Rubik. Λοιπόν, πίσω από αυτόν τον κύβο κρύβονταν αυτό το λανσάρισμα με τις τέσσερις αποχρώσεις για σκίαση, φως και χρώμα σε όλο το πρόσωπο. Όπως είπαμε, η επιδερμίδα πλέον παίζει πολύ σημαντικό ρόλο!

Παλέτα με σκιές, Tropical Coral των Dolce & Gabbana

H νέα, ανοιξιάτικη συλλογή μακιγιάζ των Dolce & Gabbana είναι μια ωδή στον ήλιο και μας θυμίζει πόσο υπέροχο, ευχάριστο και αισιόδοξο είναι να φοράς χρώμα! Η συγκεκριμένη παλέτα αποτελείται από ένα κόκκινο- φούξια και ένα illuminating μοβ. Τέλεια απόδοση χρώματος, τέλειες υφές και φυσικά αξεπέραστα πολυτελές packaging!

Παλέτες ρουζ, Cheek Glow Palette της Bobbi Brown

Για την Bobbi Brown η φυσική ομορφιά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και μέσα από αυτές τις τέσσερις παλέτες για το πρόσωπο περνάμε από την θεωρία και στην πράξη! Οι υφές αυτών των αποχρώσεων είναι κρεμώδεις, τις ζεσταίνεις και τις απλώνεις με τις άκρες των δαχτύλων σου και το αποτέλεσμα είναι ένα φυσικό αναψοκοκκίνισμα και μια τέλεια λάμψη που μοιάζει να βγαίνει μέσα από την επιδερμίδα σου!

Παλέτα με ρουζ, Infaillible Blush Paint της L’Oreal Paris

Όπως σου είπα η τάση του draping που θέλει το ρουζ να απλώνεται σε γενναίες δόσεις και σαν συνέχεια της σκιάς θα είναι huge αυτή την άνοιξη με αποτέλεσμα εταιρίες καλλυντικών να δημιουργούν παλέτες αποκλειστικά με ρουζ. Η συγκεκριμένη της L’Oreal Paris είναι από τις πιο οικονομικές επιλογές αφού στην παλέτα θα βρεις πέντε αποχρώσεις που κοστίζουν €16.90. Plus: πολύ ωραία απόδοση χρώματος που αποτυπώνεται στα μάγουλα όπως το βλέπεις στην συσκευασία.

Δεν είμαστε καν στην αρχή της άνοιξης οπότε τις επόμενες μέρες- εβδομάδες το θέμα με τις παλέτες είμαστε σίγουρες πως θα εμπλουτιστεί κι άλλο. Κι εμείς θα φροντίζουμε να σε ενημερώνουμε με κάθε ευκαιρία!

Read More

And More