Οι νέες Vinyl Couture mascara του Yves Saint Laurent θα σε κάνουν να θες χρωματιστή μάσκαρα!

Είμαι ο τύπος του ανθρώπου που κάνει τα πολύ βασικά με το beauty routine του. Στο μακιγιάζ αυτό μεταφράζεται σε μια ΒΒ cream, μάσκαρα, balm με χρώμα και κρεμώδες ρουζ. Α! Και οπωσδήποτε φρύδια. Το να στηθώ μπροστά από τον καθρέφτη μου 489 ώρες για να πειραματιστώ με μερικά διαφορετικά μακιγιάζ είναι εκτός πλάνου, πόσω μάλλον να θέλω να βάλω χρωματιστή μάσκαρα στις βλεφαρίδες μου.

Ok μέχρι εδώ. Όπου το “μέχρι εδώ” η στιγμή που έφτασε στο γραφείο η νέα συλλογή Vinyl Couture Mascara από τον Yves Saint Laurent. Η συλλογή αποτελείται από εννιά διαφορετικές και super χρωματιστές μάσκαρα με vinyl αποτέλεσμα και τέλειο, διάφανο packaging για να βλέπεις το χρώμα. Μερικές πρώτες, πρόχειρες παρατηρήσεις που έκανα από την στιγμή που τις πήρα στα χέρια μου (και τις δοκίμασα): το χρώμα αποτυπώνεται στις βλεφαρίδες σου ακριβώς όσο έντονο το βλέπεις στην συσκευασία, έκπληξη πολύ ευχάριστη αφού δεν χρειάζεται να σπάσεις το κεφάλι σου για να βρεις όλα εκείνα τα tips που πρέπει να επιστρατεύσεις για να “γράψει” το χρώμα και στις βλεφαρίδες σου. Επίσης, όλες οι αποχρώσεις έχουν πολύ έξυπνα ονόματα. Μερικά ενδεικτικά: I’m the Madness για το φούξια και I’m the Trouble για το μπλε που είναι και το αγαπημένο μου (αν είσαι μελαχρινή τσέκαρέ το)!

Μερικά εμπνευσμένα μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις με τις νέες YSL μάσκαρα:

– Συνδύασε την με μια σκιά ματιών – οι ροζ και οι μπλε αποχρώσεις θα δώσουν μια ‘80s αισθητική

– Βάλε διαφορετικά χρώματα πάνω και κάτω, συνδυάζοντας το μπλε με το ροζ, το burgundy με το πράσινο.

– Δημιούργησε το τέλειο smokey eye look, προσθέτοντας στο κλασικό και πάντα στιλάτο vinyl μαύρο μια επίστρωση από σκούρο αστραφτερό glitter για ένα πιο glam-rock αποτέλεσμα.

– Δοκίμασε τη μαύρη Mascara Vinyl Couture μαζί με ένα eyeliner σε μπλε ελεκτρίκ, ή συνδύασε τη φούξια μάσκαρα με άφθονο μαύρο eyeliner.

– Αν είσαι τολμηρή πέρασε τη μάσκαρα και από τα φρύδια σου! Εξάλλου, τα γυαλιστερά φρύδια είναι huge τάση στο instagram!

Παρακάτω μερικές ακόμη ιδέες για έμπνευση αλλά με μια και μόνη διάθεση: να πειραματιστείς. Τη νέα σεζόν υποσχέσου στον εαυτό σου ότι θα πειραματιστείς!

Read More

And More