Όλα όσα έγιναν στο μεγαλύτερο beauty event του καλοκαιριού με την Max Factor και τον Γιάννη Μαρκετάκη!

Λατρεύουμε την συναναστροφή που έχουμε από κοντά και απολαμβάνουμε όσο τίποτα τις συζητήσεις για ομορφιά και μακιγιάζ! Απ’ ότι φαίνεται και εσύ! Και μας το απέδειξες στο πρώτο μεγάλο beauty event της Max Factor που έγινε την περασμένη Πέμπτη, 9 Ιουνίου.

Το ραντεβού μας δόθηκε στο Hondos Center Περιστερίου, όπου ο μάγος του μακιγιάζ και brand ambassador make up artist της Max Factor, Γιάννης Μαρκετάκης μας αποκάλυψε πολύτιμα μυστικά μακιγιάζ, μας έδειξε βήμα- βήμα πώς να κάνουμε ένα super καλοκαιρινό make up, ενώ είχες την ευκαιρία να τον γνωρίσεις από κοντά.

Κι επειδή μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, σου παραθέτουμε μερικά στιγμιότυπα από όσα έγιναν!

Λίγο πριν ξεκινήσει το event οι experts της Max Factor σε ετοιμότητα! Καθ’όλη την διάρκεια γίνονταν κληρώσεις πλούσιων δώρων από τα νέα λανσαρίσματα του αγαπημένου μας brand!

Ο Γιάννης Μαρκετάκης έκανε μακιγιάζ στην πανέμορφη Άντζελα Ευρυπίδη ενώ σε ένα παράλληλο σύμπαν εμείς δεν προλαβαίναμε να κρατάμε σημειώσεις από όλα αυτά τα μοναδικά μυστικά που μοιράζονταν μαζί μας!

Tip: αν θες να δώσεις ένταση στο βλέμμα σου με ένα καφέ μολύβι τόνισε την ρίζα των βλεφαρίδων σαν να γεμίζεις τα κενά στην βάση τους!

Παρακάτω η ολοκαίνουιρια μαγική παλέτα που αποτελεί το must have του καλοκαιριού: παλέτα Masterpiece Nude, ή αλλιώς όλα όσα θα μεταμορφώσουν το βλέμμα σου σε ένα προϊόν!

Η συμμετοχή σας ήταν πολύ μεγάλη σε όλη την διάρκεια του event που διήρκησε τρεις ώρες. Τρεις ώρες αφιερωμένες στον πιο όμορφο εαυτό μας!

Stay tuned! Ο Γιάννης Μαρκετάκης, η Άντζελα Ευριπίδη κι εγώ σε περιμένουμε στο επόμενο μεγάλο beauty event του καλοκαιριού! Με την Max Factor, φυσικά!

Read More

And More