Όλα όσα έγιναν στο πιο μεγάλο beauty event της Olay και του TLIFE!

Αυτό που λατρεύω σε αυτή τη δουλειά είναι ότι α) μπορώ να έχω πρόσβαση στα μεγαλύτερα brands σε αυτού του κόσμου, σε προϊόντα περιποίησης τα οποία έχουν δημιουργηθεί μετά από χρόνια επιστημονικών ερευνών και μπορούν να δώσουν λύση σε κάθε ζήτημα που σε απασχολεί σε σχέση με την εμφάνισή σου. Β) για κάθε μέρα που περνά στον κόσμο της ομορφιάς μπορείς να συναναστρέφεσαι υπέροχους ανθρώπους, να ανταλλάζεις γνώμες και να μιλάς με τις ωωωωωωωωρες για ομορφιά!

Και στο πρώτο beauty event της Olay και του TLIFE συνέβησαν όλα τα παραπάνω με το… παραπάνω! Το πρώτο ραντεβού μας όπως σου είχαμε γράψει εδώ δόθηκε την περασμένη Παρασκευή στις 11:00 στο Hondos Center στο Χαλάνδρι και τα είχε όλα!

Για την Olay, το no 1 brand περιποίησης στο κόσμο, η ομορφιά δεν έχει ηλικία! Από το beauty corner της Olay, λοιπόν, πέρασαν κορίτσια κάθε ηλικιακού group, αφέθηκαν στα χέρια των expert της Olay (τα χέρια της Αριστέας αποδείχθηκαν μαγικά) και ανταλλάξαμε beauty tips και ιδέες ομορφιάς!

Επίσης, σου μάθαμε πώς να απλώνεις σωστά την κρέμα σου, ποια είναι τα βήματα για το σωστό beauty routine (στ’αλήθεια, εσύ τα γνωρίζεις;) και σε βοηθήσαμε να βρεις την κρέμα που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες!

Olay Total Effects, Olay Regenerist και Olay Regenerist Louminous επιστρατεύτηκαν για να σου χαρίσουν την πιο όμορφη και ξεκούραστη επιδερμίδα σου!

Σε όλη την διάρκεια του event βγάζαμε φωτογραφίες που δεν… είχαν ηλικία παρά μόνο πολλά λαμπερά χαμόγελα και ξεκούραστα πρόσωπα (αυτό συμβαίνει όταν απολαμβάνεις ένα beauty treatment με τα προϊόντα της Olay) και φυσικά κληρώσαμε πολλά, πολλά δώρα!

Όμως, τα beauty events της Olay και του TLIFE δεν τελειώνουν εδώ! Η Θεσσαλονίκη είναι ο beauty προορισμός της Τρίτης ενώ το επόμενο Σάββατο σε περιμένουμε στο Hondos Center στο Περιστέρι!

Εν τω μεταξύ, μην ξεχάσεις να ανακαλύψεις σε κάθε corner του no 1 brand περιποίησης στον κόσμο την σειρά που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες και να πάρεις δώρο μια ακόμη κρέμα σε κα-νο-νι-κό μέγεθος!

Και φυσικά, αν θες να ζήσεις όλη αυτή την απολαυστική beauty εμπειρία σε περιμένουμε στο επόμενο event!

Read More

And More