Όλες οι διάσημες φοράνε φακούς επαφής! Βρήκαμε τους τέλειους!

Εδώ και κάποιους μήνες βλέπουμε συχνά- πυκνά τα αγαπημένα μας beauty icons να φοράνε χρωματιστούς φακούς επαφής που σημαίνει ότι μιλάμε για mini trend μιας και τα beauty icons δεν κάνουν ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ τυχαία! Από την άλλη, οι φακοί επαφής μπορεί να είναι έτσι κι αλλιώς στην καθημερινή σου ρουτίνα λόγω μυωπίας. Σε κάθε περίπτωση έχουμε εντοπίσει τους ιδανικούς, ειδικά τώρα το καλοκαίρι που το μεγαλύτερο μέρος σου θα το περάσεις στην θάλασσα (μετάφραση: περισσότερες ενοχλήσεις για τα μάτια σου), και θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σου!

Πρόκειται για τους μηνιαίους φακούς επαφής νέας γενιάς AIR OPTIX οι οποίοι είναι οι Νο 1 σε προτίμηση στην Ευρώπη και όχι τυχαία καθώς προσφέρουν άνεση και φυσική υγιεινή αίσθηση, ενώ χάρη στην εξελιγμένη τους τεχνολογία σας επιτρέπουν να τους φοράτε άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Οι φακοί επαφής σιλικόνης υδρογέλης AIR OPTIX®, σε αντίθεση με φακούς περασμένης τεχνολογίας, κατασκευάζονται από μοναδικά υλικά που επιτρέπουν μέχρι και πέντε φορές περισσότερο οξυγόνο διαμέσου του φακού, συγκριτικά με παραδοσιακούς φακούς.
Επίσης, χάρη στο υλικό κατασκευής τους ελαχιστοποιείται ο βαθμός αφυδάτωσης του φακού, προσφέροντας αληθινή άνεση όλη μέρα, από την 1η έως την 30η ημέρα χρήσης ενώ, καθώς υποβάλλονται σε μια κατοχυρωμένη επεξεργασία της επιφάνειας, διασφαλίζουν ότι η επιφάνεια του φακού εμφανίζει μεγάλη αντοχή στις εναποθέσεις, παραμένοντας καθαρή και λεία.
Hint: Οι φακοί AIR OPTIX εκτός από τη διόρθωση της μυωπίας και υπερμετρωπίας διατίθενται και για τον αστιγματισμό και τη πρεσβυωπία

Read More

And More