Όλες οι πλαστικές που έχουν κάνει οι Kardashian- Jenner στο πρόσωπό τους σε ένα βίντεο!

Υπάρχει αυτή η beauty μανία με τις αδερφές KardashianJenner που δεν λέει να κοπάσει! Γιατί οι αδερφές Kardashian- Jenner πουλάνε σαν ζεστό ψωμί και το βλέπω από την κάθε είδηση που μπορεί να ανεβαίνει και να αφορά ακόμη και στην βλεφαρίδα της Kylie πουχού.

Το νεότερο… νέο σε σχέση με αυτές είναι ότι ο καλλιτέχνης Saint Hoax που πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσεις εδώ στο instagram ανέβασε στον λογαριασμό του τρία διαφορετικά βίντεο που δείχνουν την Kim, την Kylie και την Khloe να και το πώς άλλαξε το πρόσωπό τους με τις πλαστικές. Δες παρακάτω…

Τελικά το μυστικό της Kim Kardashian μπορεί να μην είναι το contouring… μόνο!


Η Kylie Jenner που μέχρι πρότινος δεν είχε παραδεχτεί ότι έχει πειράξει τα χείλη της. Για του λόγου το… αναληθές!


Last but not least, η Khloe Kardashian που όλο κάτι έχει κάνει κι εκείνη!


Αλλά να που υπάρχουν fan του μακιγιάζ των Kardashian- Jenner εκεί έξω και δεν είναι όλα… fillers όπως υποστηρίζει ο Saint Hoax. Και παρακάτω σου έχουμε καναδυό τεχνικές make up που εφαρμόζει η Kim Kardashian και η Kylie Jenner στο μακιγιάζ τους για να αντιγράψεις!

– Η Kim Kardashian λατρεύει το contouring! Εμείς μάθαμε πώς να το κάνουμε σε πέντε λεπτά! Για να το δεις, κάνε κλικ εδώ!
– Αν θες τα χείλη της Kylie Jenner χωρίς τις πλαστικές της Kylie Jenner, δες εδώ πώς να κάνεις την τεχνική του overlipping. Θα χρειαστείς μόνο ένα περίγραμμα κι ένα κραγιόν!

Read More

And More