Ολοι μιλούν για το νέο χρώμα μαλλιών της Lucy Hale! Μάθε πώς θα το κάνεις!

Είμαι της λογικής ότι δεν θα βάψω ποτέ τα μαλλιά μου ακόμη κι αν βγουν 41969 λευκές τρίχες! Και ουδέποτε δεν έχω ζηλέψει χρώμα μαλλιών μέχρι αυτή την στιγμή: την στιγμή που η Lucy Hale έκανε στα μαλλιά της αυτό το χρώμα. Και όπως φαίνεται δεν είμαι η μόνη μιας και όλος ο beauty κόσμος αυτή τη στιγμή μιλάει για το ολοκαίνουριο χρώμα των μαλλιών της!

Το αποτέλεσμα που βλέπεις παραπάνω είναι το αποτέλεσμα της έμπνευσης της Kristin Ess (υπερδιάσημη hair stylist και colorist που πρέπει να ακολουθήσεις Ο-ΠΩΣ-ΔΗ-ΠΟ-ΤΕ στο instagram, δηλαδή εδώ) η οποία έδωσε κάμποσες λεπτομέρειες στο αμερικάνικο allure.

“Όλο αυτό το διάστημα που η Lucy ήταν στο Pretty Little Liars ήταν τόσα πολλά τα χρώματα που ήθελε να κάνει στα μαλλιά της αλλά το συμβόλαιό της δεν της το επέτρεπε. Πλέον είναι ελεύθερο πουλί!”, είπε η Kristin Ess δίνοντας παράλληλα κάποιες λεπτομέρειες για το νέο της hair look αλλά και την διαφορά που έχει το νέο της ξανθό σε σχέση με ξανθά μαλλιά με την οποία την έχουμε δει παλιότερα. Πιο συγκεκριμένα είπε ότι παλιότερα ήταν περισσότερα highlights ενώ τώρα έχουμε να κάνουμε με ένα ombre.

“Το νέο της χρώμα είναι ένα απαλό χρυσό ξανθό με μια ζεστή ρίζα. Κι ενώ φαίνεται ότι η ρίζα της είναι η φυσική στην πραγματικότητα πρόκειται για βαφή και εκεί. Θέλαμε στην ρίζα να υπάρχει ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα. Την βάψαμε έναν πιο ζεστό τόνο σε σχέση με το φυσικό χρώμα των μαλλιών της για να πετύχουμε έτσι και μια ομαλή μετάβαση από την σκούρα ρίζα μέχρι τις πιο ξανθιές άκρες και το αποτέλεσμα να μην είναι πολύ σκληρό. Το τελικό αποτέλεσμα, λοιπόν, είναι κάτι που δείχνει απόλυτα φυσικό και απόλυτα φωτεινό. Αλλά μην περιμένει κάποια ότι μπορεί να γίνει από καστανή- ξανθιά σε μια μέρα! Πρέπει να οπλιστεί με υπομονή!”, τόνισε η Kristin Ess.

Πάντως, αν είναι να πετύχεις ένα τέτοιο αποτέλεσμα που δείχνει και πολύ υγιές εννοείται ότι θα κάνεις όση υπομονή απαιτείται! Και θα ανταμιφθείς γι’αυτό.

Read More

And More