Oops! Η Kylie Jenner έχει και πάλι προβλήματα με τα Lip Kit!

Η Kylie Jenner όπως ήδη γνωρίζεις (και αν δεν γνωρίζεις θα το μάθεις τώρα) έχει μπει στη λίστα του Forbes με τους 30 πιο πλούσιους ανθρώπους κάτω των 30. Και την θέση αυτή της εξασφάλισαν τα Lip Kit που εξαφανίζονται από το eshop της προτού καλά- καλά προλάβουν να λανσαριστούν.

Ωστόσο, τα Lip Kit έχουν βάλει κατά καιρούς την Kylie Jenner σε μπελάδες. Σε μπελάδες που μάλλον η ίδια έχει προκαλέσει τη μια φορά γιατί έκλεψε το εικαστικό για το packaging από μια make up artist (δες εδώ) και την άλλη (τώρα, δηλαδή) γιατί επαναλανσάρει παλιές αποχρώσεις με άλλη ονομασία και άλλη τιμή και τις σερβίρει ως καινούριες!

Κάποιοι fan των Lip Kit ανέβασαν μερικές photos στις οποίες δείχνουν δύο αποχρώσεις της Kylie, την νεότερη Blitzen που κοστίζει $45 και την παλαιότερη Spice που κοστίζει $29, οι οποίες στην πραγματικότητα μοιάζουν να είναι η ίδια απόχρωση. Και μπορεί να είναι κιόλας…

Και σίγουρα μερικά δολάρια δεν θα σε βγάλουν εκτός budget ούτε θα σε οδηγήσουν σε πτώχευση αλλά τίθεται σοβαρό θέμα απάτης απέναντι στους fan της. Ίσως πάλι να φταίει και το φως (?) που κάνει αυτές τις δύο αποχρώσεις να μοιάζουν τόσο ίδιες.

Τι λες;

Read More

And More