Oopsi! Τι απάντησε ο David Beckham όταν του είπαν ότι κάνει botox!

Στην φωτογραφία που βλέπεις παραπάνω ο David Beckham ξεκάθαρα δεν έχει κάνει botox! Το ίδιο δεν συμβαίνει και στην φωτογραφία που θα δεις παρακάτω.

Ο David Beckham παρακολούθησε το show της Victoria στο πλαίσιο του New York Fashion Week για την σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 218. Αριστερά του κάθεται Edward Enninful, editor in chief της βρετανικής Vogue, και δεξιά του ο γιος του Brooklyn. Η photo ανέβηκε στο instagram της βρετανικής Vogue. Ok μέχρι εδώ…

Τα πράγματα, όμως, σταμάτησαν να είναι ok όταν μια follower σχολίασε από κάτω: “το botox πάει πολύ στον David”. Και ο άντρας που όλες θα θέλαμε να παντρευτούμε δεν το άφησε να περάσει στα ψιλά γράμματα, όπως θα περιμέναμε αλλά σχολίασε: “Δεν συμφωνώ με το botox κυρία @stasdoeshair αλλά θα το εκλάβω ως κομπλιμέντο!”.

Το μοναδικό σχόλιο που έχω να κάνω: αν ο David Beckham απαντούσε ποτέ σε σχόλιό μου, θα λυποθιμούσα το ίδιο δευτερόλεπτο. Εν τω μεταξύ, όμως, μπορούμε όλες μας να θυμηθούμε ή να μάθουμε τα πάντα για πρώτη φορά εδώ σε σχέση με το botox!

Read More

And More