Όπως είχαμε προβλέψει! Αυτά είναι τα πρώτα δύο προϊόντα KKW Beauty!

Η εβδομάδα που αφήσαμε πίσω μας μονοπολήθηκε από την Kim Kardashian και την ολοκαίνουργια συλλογή μακιγιάζ που ετοιμάζει και φέρει τον τίτλο KKW Beauty (βλ. Kim Kardashian West Beauty). H Kim μέσα στην εβδομάδα ανακοίνωσε ότι από τα πρώτα προϊόντα που θα κυκλοφορούσε θα ήταν κάτι που να αφορά το contouring και λάμψεις, ή με άλλα λόγια ακριβώς ότι είχαμε προβλέψει εδώ!

Λίγες ώρες πριν η Kim, ή καλύτερα ο άνθρωπος που χειρίζεται το instagram του KKW Beauty, ανέβασε photo από τα πρώτα προϊόντα. Να, λοιπόν, πώς θα είναι ακριβώς!

Το highlighter και το bronzer σε μορφή στικ θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις: ανοιχτό, μεσαίο, σκούρο και πολύ σκούρο ώστε να ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας και το κάθε kit θα στοιχίζει 48 δολάρια. Καθόλου άσχημα αν σκεφτείς ότι αποτελείται από τα δύο προϊόντα και ένα πινέλο για τα σβησίματα.

Βεβαίως, η θεωρία από την πράξη διαφέρει πολύ καθώς ελάχιστοι είναι αυτοί που θα καταφέρουν να τα αποκτήσουν, καθώς πρόκειται να γίνουν sold out προτού καλά- καλά βγουν online. Τι λες;

Πάντως, παρακάτω μπορείς να πάρεις και μια πολύ κατατοπιστική ιδέα από το πώς είναι στην υφή τους!

Stay tuned 21 Ιουνίου, στις 9 το πρωί (ώρα Αμερικής) στο kkwbeauty!

Read More

And More