Gucci Guilty Eau: πρέπει να το μυρίσεις!

Ένα γρήγορο beauty μάθημα για αρώματα πριν μοιραστώ μαζί σου αυτό το νέο! Οι πιο γνωστές δύο κατηγορίες αρωμάτων είναι οι εξής:
– eau de parfum με αυξημένη περιεκτικότητα σε αλκόολ που μυρίζουν πιο έντονα
– eau de toilette με χαμηλότερη περιεκτικότητα που είναι και πιο ελαφριά

Συνήθως, κάθε οίκος λανσάρει το άρωμά του σε parfum εκδοχή αρχικά και μετά από λίγους μήνες, όσο πλησιάζουμε και προς την Άνοιξη (με δεδομένο ότι είναι πιο ελαφριά) μας παρουσιάζεται και η eau de toilette συνέχειά του!

Το νέο, λοιπόν, είναι ότι ο οίκος Gucci μόλις λάνσαρε ένα από τα πιο sexy αρώματα που κυκλοφορούν εκεί έξω σε eau de toilette! Ο λόγος για το Guccy Guilty Eau που ξεφεύγει από τα παραδοσιακά δροσερά eau de toilettes, εκφράζοντας μία πιο εκλεπτυσμένη, ρομαντική διάθεση.

– Το GUILTY EAU for her ανοίγει διακριτικά με μία ζεστή υδάτινη συμφωνία και γλυκό λίτσι. Στην καρδιά του αρώματος συναντάμε τις κρεμώδεις και ντελικάτες νότες της πασχαλιάς, τη λουλουδάτη αρωματική υπογραφή του αρχικού αρώματος, που τώρα είναι εμπλουτισμένη με άγριες φράουλες, ενώ η βάση από musk παραπέμπει στη θερμότητα του γυμνού δέρματος.
– Το GUILTY EAU for him ξεδιπλώνεται, στις νότες κορυφής, με μία μεθυστική αντιφατική αρωματική ένωση από λεμόνι και περγαμόντο που συνδυάζεται με το αριστοκρατικό ξυλώδες άρωμα της ίριδας, προσδίδοντας έτσι μία ενδιαφέρουσα ανατροπή στους ανθούς πορτοκαλιού που αποτελούν την αρωματική υπογραφή του αρχικού αρώματος. Στη βάση, ένας γλυκός συνδυασμός από πατσουλί και musk δημιουργούν την ουσία του αρώματος.

PS: Αν ψάχνεις το επόμενο άρωμά σου, ίσως μόλις το βρήκες!

Read More

And More