People’s Choice Awards 2017: η JLO κάνει τάση το λαστιχάκι μαλλιών και στο red carpet!

Χθες το βράδυ έγιναν τα People’s Choice Awards. Κι αν έχουμε μάθει κάτι όλα αυτά τα χρόνια για τα red carpet events είναι ότι τα looks πρέπει να είναι glam, τα μαλλιά καλοχτενισμένα και το μακιγιάζ άψογο. Επίσης, κάτι άλλο που σου έχουμε μάθει εδώ στο TLIFE είναι πώς να κρύβεις το λαστιχάκι όταν πιάνεις κοτσίδα τα μαλλιά σου. Γιατί το λαστιχάκι μαλλιών δεν πρέπει να φαίνεται! Says…. who?

Η JLΟ έκανε την μεγάλη ανατροπή στο κόκκινο χαλί και εμφανίστηκε υπερφανταστική με ένα τέλειο, χαμηλό sleek ponytail με δύο στοιχεία που γίνονται τάση. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Η JLO!
Στοιχείο no 1: οι φαβορίτες. Αφού πιάσεις την κοτσίδα σου αφήνεις εσκεμμένα δύο μικρές τούφες να πέφτουν μπροστά από τα αυτιά.
Στοιχείο no 2: το λαστιχάκι μαλλιών. Ναι, αυτό που δανείστηκες από την φίλη σου σε ένα μάθημα yoga που εσύ είχες ξεχάσει να φέρεις το δικό σου. Αυτό το λαστιχάκι, λοιπόν, δεν το καλύπτεις με μια τούφα την οποία τυλίγεις περιμετρικά αλλά το αφήνεις να φαίνεται.

Κι αν είσαι δύσπιστη, οι photos παρακάτω θα σου αλλάξουν γνώμη!

Και ναι, μπορεί να έγινε κάποια προσπάθεια το λαστιχάκι μαλλιών να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στο χρώμα των μαλλιών της JLO, αλλά παρόλα αυτά είναι εκεί και με έναν τρόπο το αποτέλεσμα είναι cool και red carpet ready.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα προσπαθήσεις να καλύψεις το λαστιχάκι της κοτσίδας σου, σέταρέ το με ένα ζευγάρι glam σκουλαρίκια και ασ’το να φαίνεται!

Read More

And More