Ποια πολύ οικονομική μάσκαρα φοράει η Gigi Hadid!

Είναι η Gigi Hadid κι ενώ πριν ένα χρόνο δεν είχαμε ακούσει ούτε μια φορά το όνομά της έχουμε φτάσει να κοπιάρουμε την παραμικρή της beauty κίνηση. Και αν είμασταν στα 90’s η αφίσα της Gigi θα ήταν κρεμασμένη σε κάθε εφηβικό δωμάτιο!

Anywayzzz! Είμαστε στο 2016, τα νέα κυκλοφορούν με ταχύτητα φωτός κι έτσι μπορούμε να γνωρίζουμε λεπτομέρειες για τα τι και τα πώς των αγαπημένων μας stars. Και κυρίως, το ποια προϊόντα φοράνε.

Λοιπόν, η αγαπημένη μάσκαρα της Gigi Hadid είναι η ολοκαίνουρια The Falsies Push Up Drama από την Maybelline New York με ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι με ακίδες σε σχήμα U ώστε να πιάνει μια- μια τις βλεφαρίδες και να τις ανασηκώνει.

Το καλύτερο part (ή ένα ακόμη… καλύτερο part) σε σχέση με τη μάσκαρα αυτή είναι η τιμή της! Κοστίζει €12.49 που σημαίνει ότι μπορούμε όλες να αποκτήσουμε τη μάσκαρα και άρα τις βλεφαρίδες της Gigi.

… Η οποία Gigi μάλιστα έχει και ένα πολύ περίεργο beauty tip να μας δώσει σε σχέση με τη μάσκαρα. Δες παρακάτω την συνέντευξή της!

– Γιατί οι βλεφαρίδες είναι ένα τόσο σημαντικό στοιχείο για ένα σέξι μακιγιάζ;
GH Κάνουν τα μάτια να δείχνουν πιο μεγάλα και φωτεινά, κάτι το οποίο κάνει και το υπόλοιπο σου μακιγιάζ να ξεχωρίζει.

– Θυμάσαι την πρώτη φορά που φόρεσες μασκάρα; Πες μας!
GH- Η πρώτη φορά ήταν πιθανότατα όταν ήμουν μικρή και έπαιζα με τα καλλυντικά της μαμάς μου.

– Όταν έχεις μόνο 5 λεπτά για να βαφτείς πριν απο κάποια εκδήλωση, ποιο λουκ ακολουθείς;

GH- Βάζω μόνο μάσκαρα και λίγο bronzer!

– Έχεις κάποια συμβουλή για το πώς να βάζουμε μάσκαρα ή πώς να τη βάζουμε στο “δρόμο”;
GH- Σιγουρέψου οτι καλύπτεις καλά τις ρίζες και μετά άπλωσε μέχρι την άκρη. Αν είσαι σε ταξί είναι καλύτερα να απλώνεις στις ρίζες όταν είσαι σε κόκκινο φανάρι, και να τελειώσεις με τις άκρες όταν το ταξί αρχίσει πάλι να κίνειται.

– Τι αγαπάς περισσότερο στο βουρτσάκι της νέας Falsies Push Up Drama;
GH- Αγαπώ το ότι ανορθώνει τις βλεφαρίδες απο τη ρίζα τους και δημιουργεί όγκο. Είναι τέλεια για το σχήμα των ματιών μου.

– Με τι άλλα προιόντα μακιγιάζ θα την συνδύαζες το πρωί? Και πώς το βράδυ;
GH- Μπορεί να τονίσει οποιοδήποτε μακιγιάζ μου, πρωί ή βράδυ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ: Δες εδώ τις σωστές κινήσεις που πρέπει να κάνεις με το βουρτσάκι της μάσκαρα για να έχεις πραγματικά huge βλεφαρίδες!

Read More

And More