Ποιο limited edition προϊόν της MAC επιστρέφει επειδή το ζήτησε το κοινό;

Η MACείναι ίσως η πιο πιστή εταιρία απέναντι στους καταναλωτές της. Ένα απλό παράδειγμα: πριν κάμποσο καιρό ένας fan του brand δημιούργησε την σελίδα Change.org που είχε ως αίτημα την δημιουργία μιας limited edition σειράς της MAC με το απόλυτο icon των 90’s, Selena Quantilla. Και αφού πάνω από 35.000 άτομα έκαναν Like στην σελίδα και άρα και στο αίτημα, η MAC έκανε την επιθυμία τους πραγματικότητα (δες εδώ την σειρά).

Σήμερα, το σκηνικό επαναλαμβάνεται! Το Cut έγραψε ότι οι fan της MAC ικετεύουν για την επανακυκλοφορία των συλλεκτικών Patentpolish Lip Pencils και η εταιρία- μάντεψε!- αποφάσισε να τα επανακυκλοφορήσει!

Τα Pentapolish Pencils της MAC είναι αυτά τα μεταξύ κραγιόν (λόγω χρώματος)- lip balm (λόγω ενυδάτωσης)- lip gloss (λόγω υφής) που επανακυκλοφορούν σε πολλές και υπέροχες αποχρώσεις!

BTW:
Είχες αγοράσει ποτέ αυτό το προϊόν; Κι επίσης, ποια από τις συλλεκτικές κυκλοφορίες της MAC θα ήθελες να αποκτήσεις ξανά; Στείλε comment και πού ξέρεις; Μπορεί η MAC να εκπληρώσει την επιθυμία σου!

Read More

And More