Ποιο… μυστικό προϊόν έχουν όλες οι γυναίκες στο ντουλάπι τους; Hint: το χρησιμοποιείς με πολλούς τρόπους

Εδώ και αρκετά χρόνια υπάρχει ένα προϊόν που μπήκε στην ζωή μας και έκτοτε βρίσκεται σε κάθε ντουλάπι μπάνιου ή γυναικείο boudoir. Όμως, αυτό το προϊόν καθεμία από εμάς το χρησιμοποιεί για διαφορετικούς λόγους και με διαφορετικούς τρόπους. Ας πούμε: μου αρέσει να το φοράω μετά από κάθε ντους γιατί αφήνει την επιδερμίδα μου λεία και απαλή. Η φίλη μου το χρησιμοποιεί εντατικά μετά την εγκυμοσύνη για να μειώσει τις ραγάδες που τις προκλήθηκαν. Κάποια άλλη το χρησιμοποιεί για τα σημάδια της ακμής και υπάρχει και φίλη που το τοποθετεί ψηλά στα ζυγωματικά αντί για highlighter. “Κάνει τις τέλειες γυαλάδες” μας είχε πει γεμάτη ενθουσιασμό στο τελευταίο girl’s meeting για brunch.

Αν ανήκεις σε κάποιο αντίστοιχο… girl gang (!) θα ξέρεις και για ποιο προϊόν σου μιλάω. Γιατί αυτό το προϊόν είναι αγαπημένο θέμα συζήτησης σε κάθε γυναικοπαρέα!

Πρόκειται, λοιπόν, για το Bio-Oil, ένα μοναδικό έλαιο περιποίησης της επιδερμίδας που είναι εντελώς διαφορετικό από κάθε άλλο προϊόν που έχουμε στο beauty routine μας! Τι είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει; Το ότι οι γυναίκες που το χρησιμοποιούν, ανακαλύπτουν καθημερινά, εκτός από τις ήδη γνωστές φαρμακευτικές δράσεις του κι άλλες…περισσότερο καλλυντικές! Κάθε σταγόνα Bio-Oil, αποτελεί για κάθε γυναίκα το δικό της μυστικό, που ανακαλύπτει με το δικό της μοναδικό τρόπο! Κάθε σταγόνα και ένα μυστικό περιποίησης λοιπόν. Αυτό είναι το Bio-Oil!

Το Bio-Oil φέτος δεν σταματάει εδώ! Γνωρίζει καλά πως οι όλες οι γυναίκες έχουν τα δικά τους μυστικά περιποίησης και φροντίδας του δέρματός τους. Γνωρίζει ακόμα καλύτερα όμως πως μπορούν να τα εμπιστευθούν μόνο σε ένα άτομο. Στη φίλη τους! Γι΄ αυτό, δημιουργεί την ολοκαίνουρια καμπάνια #exoenamistiko, δίνοντας την ευκαιρία σε όλες αυτές τις γυναίκες που το έχουν λατρέψει, να μοιραστούν τις μαγικές χρήσεις του με τις φίλες τους. Πώς; Μία επίσκεψη στο exoenamistiko.gr αρκεί!
Μέσα από το exoenamistiko.gr, οι πιστές φίλες του Bio-Oil καλούνται από την 1η Μαρτίου μέχρι τις 23 Απριλίου, από τη μία να ανακαλύψουν νέα Bio-Oil μυστικά κι από την άλλη να αποκαλύψουν τα δικά τους, διεκδικώντας μοναδικά δώρα ομορφιάς και περιποίησης. Συνεδρίες SPA, μαθήματα μακιγιάζ και θεραπείες μανικιούρ-πεντικιούρ μπορούν να γίνουν δικά τους! Γιατί το Bio-Oil φροντίζει κάθε γυναίκα ξεχωριστά! Ποια θα έλεγε «όχι» σε μυστικά λάμψης, ενυδάτωσης και ανάπλασης του δέρματός της; Το Bio-Oil ξέρει την απάντηση: Καμία!
Μπες τώρα εδώ στο exoenamistiko.gr, μοιράσου το δικό σου μυστικό σε σχέση με τον τρόπο που χρησιμοποιείς το Bio-Oil και βγες κερδισμένη!

Read More

And More