Πίσω στην κορυφή της σελίδας
07.10.2016 | 00:00
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Πώς η Kylie Jenner έγινε κατάξανθη σε μια μέρα και χωρίς να κάψει τα μαλλιά της!

Πώς η Kylie Jenner έγινε κατάξανθη σε μια μέρα και χωρίς να κάψει τα μαλλιά της!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Αν έπαιρνα την απόφαση να γίνω από μελαχρινή ξανθιά το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να εξασφαλίσω είναι να έχω υπομονή γιατί είναι... μακρύς ο δρόμος! Αλλά να που αυτός είναι ένας κανόνας που δεν ισχύει πια, ή τουλάχιστον δεν ισχύει για όλες μας, και σίγουρα όχι για την Kylie Jenner η οποία έγινε κατάξανθη σε λιγότερο από ένα 24ωρο! Καλύτερα: της πήρε μόλις 9 ώρες.

Πώς; Η προσωπική της hair colorist Priscilla Valles μίλησε στο αμερικάνικο Glamour για όλη την διαδικασία κι έδωσε και το ΒΑΣΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ- ΠΡΟΪΟΝ που μπορείς να βρεις και στην Ελλάδα!


Η Kylie δεν σχεδίαζε να γίνει τόσο ξανθιά!
"Την τελευταία φορά που έβαψα τα μαλλιά της Kylie ήταν ένα χρόνο πριν. Το χρώμα της ήταν ξανθό- μελί και αυτό σκοπεύαμε να κάνουμε και αυτή τη φορά. Όταν της έβαλα το οξυζενέ στα μαλλιά άρχισαν να ξανοίγουν πολύ γρήγορα. Το να γίνεσαι από μελαχρινή ξανθιά σε μια μέρα είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια!".

Αποφάσισαν το ξανθό- πλατινέ γιατί τα μαλλιά της Kylie έδειχναν πολύ υγιή μετά το ντεκαπάζ!
"Όταν λούζεις τα μαλλιά μετά από μια τόσο επιθετική διαδικασία για τα μαλλιά όπως είναι το ξάνοιγμα συνήθως κόβονται και δείχνουν κατεστραμμένα εξαιτίας του ότι τα μαλλιά χάνουν την ελαστικότητά τους. Αλλά με την Kylie δεν έγινε τίποτα τέτοιο!". Πού το αποδίδει; Η μαγική λέξη είναι Olaplex!

"Το κλειδί στην τόσο μεγάλη αλλαγή που έκανε η Kylie είναι το Olaplex! Έλουσα τα μαλλιά της καναδυό φορές και έκανα Olaplex στο ενδιάμεσο. Μετά από κάθε θεραπεία στέγνωνα τα μαλλιά της με σεσουάρ για να δω σε τι κατάσταση ήταν και συζητούσαμε για το αν θα τα ξανοίξουμε κι άλλο".

Η διαδικασία πήρε 9 ώρες!
"Συνήθως όταν χρησιμοποιείς Olaplex μαζί με υπεροξείδιο η διαδικασία του ξανοίγματος μειώνεται. Συνήθως παίρνει 14 ώρες οπότε οι 9 που χρειάστηκαν για την Kylie ήταν σχετικά λίγες. Αφού πια αποφασίσαμε ότι το χρώμα της θα γινόταν πλατινέ χρησιμοποίησα Redken toner σε μπλε, ασημί και βιολετί τόνους και πέρασα το μείγμα από τα μαλλιά της για περίπου 25 λεπτά! Αφού ολοκληρώσαμε έκανα στα μαλλιά της μια Olaplex μάσκα".

Θέλεις να γίνεις από μελαχρινή κατάξανθη όπως η Kylie; Τρία πράγματα:
- Τσέκαρε ότι ο colorist σου θα σου βγάλει το χρώμα. Αν σου πει πως δεν γίνεται, δεν γίνεται!
- Αν έχεις τις αμφιβολίες σου, βρες κάποια με το τέλειο silver blond και ρώτησέ την λεπτομέρειες και κυρίως πού το έκανε!
- Το Olaplex όντως είναι θαυματουργό! Διάβασε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το τι κάνει και πώς!


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10