Πώς να λάμψεις την Πρωτοχρονιά!

Υπάρχει ένα γνωμικό που λέει πως όπως ότι γίνει την Πρωτοχρονιά θα είναι ενδεικτικό και για ολόκληρη τη χρονιά. Δεν είμαστε προληπτικοί, αλλά θέλουμε το 2017 να είναι η χρονιά σου. Γι’ αυτό ξεκίνησέ την με ομορφιά και αυτοπεποίθηση!

Τρία πράγματα θα σε κάνουν να λάμπεις κυριολεκτικά την ημέρα της Πρωτοχρονιάς. Το λείο και καθαρό δέρμα, το σωστό μακιγιάζ και το να είσαι χαρούμενη. Ο πλαστικός χειρουργός Χρήστος Μεγαπάνος μας αποκάλυψε τι μπορούμε να κάνουμε με το πρώτο και είμαστε σίγουρες ότι και τα άλλα δύο θα ακολουθήσουν.
Αφού λοιπόν κάνεις έναν καλό καθαρισμό προσώπου, είτε με κάποια DIY μέθοδο είτε σε επαγγελματία, θα πρέπει –αναπόφευκτα- να επισκεφτείς τον ειδικό για μεσοθεραπεία και botox.
Συγκεκριμένα θα πρέπει να ζητήσεις μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Γιατί? Γιατί είναι αυτά τα συστατικά που θα βοηθήσουν την επιδερμίδα σου όχι μόνο να δείχνει αλλά και να είναι υγιής, ενυδατωμένη και απαλή.
Στη συνέχεια θα συνεχίσεις με botox. Mε λίγες ενέσεις botox θα εξαφανίσεις τις – λιγοστές βεβαίως- ρυτίδες από το πρόσωπό σου και θα εκτοξεύσεις εύκολα και γρήγορα την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη.
Σε 1-3 ημέρες το δέρμα σου θα έχει μεταμορφωθεί σε ένα λείο και φωτεινό αριστούργημα.

Read More

And More