Beauty alert! Πού θα βρεις στην Ελλάδα τις ταινίες που κάνουν lifting στα μάτια και έγραψε το Allure!

Υπάρχει ένα beauty gadget που χρησιμοποιώ συστηματικά όταν πρόκειται να κάνω μακιγιάζ για να βγω ή όταν δείχνω κουρασμένη παύλα έχω ξενυχτήσει. Και είναι το gadget που έφερε στην ζωή μου η Ράνια Μπουντούρη. Δεν είχα αποφασίσει ποτέ να μοιραστώ αυτό το info μαζί σου γιατί το είχα στη ρουτίνα μου τόσο που το θεωρούσα αυτονόητο για όλες.

Μέχρι που στα χέρια μου έπεσε αυτό το άρθρο στο αμερικάνικο Allure για μια γερμανίδα blogger και πρώην beauty editor του Harper’s Bazaar, την Veronika Heilbrunner, η οποία ορκίζεται σε αυτά τα αυτοκόλλητα. Και να που τελικά είμαστε πολλές!

Πώς μπαίνουν; Απλώς τα ξεκολλάς από την συσκευασία και τα κολλάς στο κινητό σου βλέφαρο. Είναι διάφανα και στην πραγματικότητα φαίνεται σαν να μην φοράς… τίποτα! Plus: από πάνω μπορείς να κάνεις το μακιγιάζ σου με σκιές, όπως ακριβώς θες!

Πού θα τα βρεις; Τα παραγγέλνεις online εδώ από την Make Me Up, έρχονται σε διαφορετικά μεγέθη (σκέψου πώς πάει κατά αντιστοιχία με το πόσο μεγάλα ή μικρά μάτια έχεις), κοστίζουν €22.18 και το κάθε πακέτο περιλαμβάνει 64 ταινίες, δηλαδή 32 ζευγάρια.

Προσοχή! Προσοχή! Προκαλούν beauty εθισμό αφού το βλέμμα σου είναι ξαφνικά πολύ πιο ανορθωμένο, όπως δεν το είχες δει ποτέ πριν. Μην πεις, λοιπόν, ότι δεν σε προειδοποίησα…

Read More

And More