Πού θα βρεις το κραγιόν που φοράει η Gigi Hadid!

Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησαν αυτές οι παπαρατσικές λήψεις της Gigi Hadid από την στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι της μετά από ένα shooting με την Maybelinne New York. Πώς το μαντέψαμε;

Η Gigi Hadid φοράει φόρμες και γκρι κραγιόν. Επίσης η Gigi Hadid είναι το πρόσωπο της Maybelline New York. Και παρά το γεγονός ότι το γκρι κραγιόν είναι υπερ-stylish, σετάρεται καλύτερα με άλλα ρούχα.

Όμως, βλέποντας το μακιγιάζ της σε close up υπάρχει μια δεύτερη ερώτηση που μας ενδιαφέρει πιο πολύ: ποιο είναι το κραγιόν που φοράει, μιας και πρόκειται για μια τέλεια γκρι απόχρωση που τονίζει ακόμη περισσότερο τα μάτια της και με την οποία ίσως να θέλαμε να πειραματιστούμε! Καλύτερα: ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ!

Η Maybelline New York έχει κυκλοφορήσει την σειρά κραγιόν Color Sensational Bold σε μερικές πολύ boldοτολμηρές αποχρώσεις! Μερικές από αυτές που σου προτείνουμε για να το κάνεις όπως η Gigi είναι η 888 Pitch Black, η 891 Sapphire Siren (μοβ) και η 893 Gone Greige σε ένα πολύ ιδιαίτερο nude. Το κραγιόν που φοράει εδώ η Gigi είναι το Color Sensational Vivid Matte Liquid Lip Color απόχρωση Sinful Stone που περιμένουμε να έρθει στην Ελλάδα. Αλλά μέχρι τότε, και με δεδομένο ότι οι επιλογές- εναλλακτικές σου είναι πολλές, μπορείς να πλησιάσεις την Gigi!

Read More

And More