Το application που πρέπει να κατεβάσεις για να βγάζεις τις τέλειες #selfie!

Αν παρακολουθείς στοιχειωδώς αυτήν εδώ την στήλη θα έχεις διαπιστώσει πως έχουμε εμμονή με τις φωτογραφίες. Γιατί μέσα από εδώ έχουν δημοσιευτεί κάμποσα άρθρα για το πώς να δείχνεις κούκλα στις selfie ή τα λάθη στο μακιγιάζ που κάνουμε όταν τραβάμε selfie και δεν βγαίνουμε καλές και ένα σωρό ακόμη!

Και τώρα, έφτασε η ώρα να σε ενημερώσουμε για εκείνο το υπερτέλειο application που σε βοηθά να τραβάς και να ανεβάζεις τις τελειότερες selfie. Βασική προϋπόθεση: να μην υπερβάλεις όπως εγώ. Θα δεις παρακάτω.

Το application λέγεται YouCam Make Up, το κατεβάζεις εντελώς δωρεάν και μπορείς να κάνεις ένα σωρό πράγματα από το να δείχνεις τελικά μακιγιαρισμένη χωρίς να είσαι μέχρι να φορέσεις φακούς επαφής ακόμη και σκουλαρίκια.

Και φυσικά θα ξόδευα κάποιες εργατοώρες για να παίξω (είναι μέρος της δουλειάς μου). Παρακάτω εγώ, λοιπόν, με 150 τόνους λευκότερα δόντια, αξεσουάρ που φυσικά δεν θα έβαζα ποτέ στο κεφάλι μου για να πάω οπουδήποτε και άλλα φρύδια.

Και όπως σου είπα και στην αρχή: αυτό το app έχει fan και μπορεί να σου βγάλει ένα σωρό ωραίες φωτογραφίες αρκεί να μην το παρακάνεις!

LAST CHANCE INFO: Δες εδώ tips and tricks για να δείχνεις κούκλα σε κάθε φωτογραφία!

Read More

And More