Rouge Coco Stylo: νέο κραγιόν εμμονή! Plus: τα βερνίκια της Chanel αλλάζουν!

Ο μήνας φτάνει προς το τέλος του με δύο huge beauty νέα από τον οίκο Chanel που είμαι σίγουρη ότι θα σε ενθουσιάσουν όσο εμάς όταν αυτά τα beauty goodies έφτασαν στο γραφείο.

Υπάρχουν διάφορα quotes που έχουν ειπωθεί από την Gabrielle Chanel και έχουν μείνει ανεξίτηλα στην ιστορία της μόδας. Ένα από αυτά είναι και το εξής: “Fashion goes out of fashion! Style never!“. Και αυτό το ολοκαίνουριο beauty λανσάρισμα για το οποίο θα διαβάσεις εδώ θα σου δώσει πολλούς πόντους στιλ στις εμφανίσεις σου!

Πρόκειται για το Rouge Coco Stylo, το ολοκαίνουριο beauty gadget για τα χείλη που θα θες οπωσδήποτε να βάλεις στο νεσεσέρ σου! Και όλα ξεκινούν από μια απλή ερώτηση. Σε ότι έχει να κάνει με τα χείλη σου τι επιλέγεις; Χρώμα, λάμψη ή φροντίδα; Αν η απάντηση είναι όλα (ποια θα απαντούσε κάτι διαφορετικό;) τότε το Rouge Coco Stylo θα γίνει το νέο αγαπημένο σου προϊόν μιας και στην σύνθεσή του υπάρχουν στοιχεία που συνδυάζουν όλα τα παραπάνω!

Τα ολοκαίνουρια Rouge Coco Stylo θα τα βρεις σε επτά αποχρώσεις (ps: τσέκαρε την no 202, Conte σε ένα ultra fresh ροζ χρώμα!).

Μαζί με την άφιξη των ολοκαίνουριων Rouge Coco Stylo ο οίκος Chanel έχει και ένα δεύτερο huge νέο να μοιραστεί μαζί μας! Και το νέο αυτό αφορά σε ένα από τα best sellers του οίκου που είναι τα βερνίκια του. Μόλις ήρθαν τα Le Duo Vernis Longue Tenue που σετάρονται με το Gel Top Coat και διαρκούν έξι ολόκληρες μέρες. Θα τα βρεις σε 15 διαφορετικές αποχρώσεις και όπως βλέπεις και στην συσκευασία, το νούμερο και το όνομα της απόχρωσης έχει φύγει από το μπροστινό μέρος για να κλέψει το πλούσιο χρώμα την παράσταση.

Δύο λεπτές στρώσεις Le Vernis, μια στρώση Le Gel Coat, το αγαπημένο σου Rouge Coco Stylo και άφησε το στιλ σου να τους αφοπλίσει για πάντα!

Read More

And More