Το μακιγιάζ του μέλλοντος θα φεύγει με… ξεφλούδισμα!

Δεν είναι κάτι καινούργιο: η Κορέα είναι πολύ μπροστά στο skincare χάρη στα καινοτόμα προϊόντα τους. Αλλά να που μόλις λανσαρίστηκε ένα νέο προϊόν που είναι εντελώς διαφορετικό από όλα όσα έχεις συνηθίσει. Καλύτερα: κάτι σου θυμίζει αλλά ταυτόχρονα είναι και αρκετά διαφορετικό…

Θυμάσαι, λοιπόν, τις peel-off masks, τις μάσκες που μπαίνουν στο πρόσωπο και τις ξεφλουδίζεις; Λοιπόν, η Κορεάτες θέλουν στο μέλλον να φοράμε αντίστοιχα makeup, makeup, δηλαδή, που δεν φεύγουν με γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ αλλά που ομοίως τα ξεφλουδίζεις. Το βίνεο ανέβασε μια διάσημη vlogger και πατώντας play παρακάτω μπορείς να δεις ακριβώς πώς λειτουργεί!

Επί της ουσίας, λοιπόν, απλώνεις στην επιδερμίδα σου μια στρώση gel και από πάνω foundation. Έπειτα, το foundation γίνεται ένα με το gel και όταν θέλεις να το αφαιρέσεις το τραβάς.

Δύο- τρία σημεία που εντόπισα σε αυτό το βίντεο: σε αντίθεση με τις peel-off masks εδώ το foundation δεν φεύγει με την μια φορά αλλά σε μικρά κομμάτια. Άρα, αν αυτό που θέλεις είναι να εξοικονομήσεις χρόνο από το ντεμακιγιάζ σου, επί της ουσίας καταφέρνεις μάλλον το αντίθετο. Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω με ποιον τρόπο αυτό το gel που μοιάζει να μην επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει ελεύθερα, την βοηθάει.

Η ερώτηση, όμως, είναι: εσένα σε πείθει; Θα το δοκίμαζες;

Read More

And More