Σε άλλα νέα: λύθηκε το μυστήριο με τα μαλλιά του Donald Trump!

Από τότε που ο Donald Trump άρχισε να γίνεται διάσημος (εκεί γύρω στα 80’s) ο κόσμος άρχισε να ασχολείται και να απορεί με tasks όπως: τι συμβαίνει με την επιδερμίδα του και είναι τόσο πορτοκαλί. Ή τι γίνεται με τα μαλλιά του; Φοράει περούκα- περουκίνι- exte- τι;

Βεβαίως, από τότε που ο Donald Trump έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ τέτοιου είδους beauty προβληματισμοί μπήκαν στην άκρη γιατί ξαφνικά τα πράγματα σοβάρεψαν και έχουμε να φοβόμαστε- σκεφτόμαστε πιο σοβαρά θέματα που μπορεί ο ίδιος να δημιουργήσει.

‘Ομως, σε περίπτωση που θέλεις να ξεκουράσεις το μυαλό σου ή αν όντως συνεχίζουν τα μαλλιά του Donald Trump να σε απασχολούν η απάντηση δόθηκε μέσα από τους New York Times. Ο επί χρόνια προσωπικός γιατρός του, Dr. Harold N. Bornstein, δήλωσε ότι ο Donald Trump εδώ και πάρα πολλά χρόνια παίρνει συμπληρώματα διατροφής που βοηθούν τα μαλλιά του να μεγαλώσουν. Συγκεκριμένα πρόκειται για το Propecia, ένα χάπι που βοηθάει τα μαλλιά να μεγαλώσουν πιο γρήγορα, προλαμβάνει την αλωπεκεία και δημιουργεί και αυτό το fluffy αποτέλεσμα.

Και τώρα μπορείς να κοιμηθείς ήσυχη. Εκτός αν αγωνιάς και για το χρώμα της επιδερμίδας του οπότε μπορείς να κάνεις κλικ και να διαβάσεις τι συμβαίνει εδώ!

Read More

And More