MAC X Selena! Η σειρά που έγινε sold out σε δευτερόλεπτα έρχεται στην Ελλάδα!

Κάθε συλλεκτική συλλογή- συνεργασία της MAC με ενθουσιάζει! Ξέχασέ το! Με ενθουσιάζει όποιο προϊόν βρίσκεται μέσα στα MAC, συλλεκτικό ή όχι! Αλλά να που τα προϊόντα της limited edition collection MAC X Selena ανυπομονούσα να φτάσουν στα χέρια μου.

Τα προϊόντα της συλλογής αυτής κυκλοφόρησαν πρώτη- πρώτη φορά στις 3 Οκτωβρίου, στις 16.30 στο επίσημο site της MAC και μέσα σε ελάχιστο χρόνο έγιναν sold out! Και τώρα μόλις έφτασαν στα καταστήματα και φυσικά στο γραφείο (yeah! yeah! yeah!).

Γιατί τόσος ενθουσιασμός; Γιατί, όπως σου είπα, τα προϊόντα αυτά έχουν ξεπουλήσει ήδη μια φορά και η ιδέα να τα έχω στα χέρια μου την στιγμή που όλος ο κόσμος τα αναζητά με ενθουσιάζει από μόνη της, ενώ από την άλλη το story γύρω από την Selena έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον: Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες Λατίνες τραγουδίστριες με πωλήσεις πάνω από 40 εκατομμύρια, ο Τζορτζ Μπους, κυβερνήτης του Τέξας τότε, είχε ανακηρύξει την ημέρα των γνεθλίων της “ημέρα Selena” ενώ είχε ένα πολύ τραγικό τέλος αφού σε ηλικία μόλις 23 ετών δολοφονήθηκε από την πρόεδρο του fan club της (αξίζει να διαβάσεις για την ζωή της στο wikipedia).

H σειρά αποτελείται από 12 προϊόντα και το bronzer and blush duo είναι ήδη στα χέρια μου και αγαπημένο! Κυκλοφορούν σε λίγες μέρες και αν θες να τα αποκτήσεις θα πρέπει να βιαστείς!

Read More

And More