Seriously? Μετά από όλα αυτά τα είδη φρυδιών ήρθαν και τα dragon eyebrows

Αντί προλόγου: Αν νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα στην ομορφιά, απλώς… νομίζεις (vol. 46519)

Λοιπόν, το τελευταίο διάστημα υπάρχει αυτή η τάση από μέρους των experts να μας πείσουν να πειραματιζόμαστε με τα φρύδια μας. Φαντάσου το κάτι σαν nail art αλλά στα φρύδια! Έτσι έχουμε δει το feather brow trend με φρύδια που χτενίζονταν με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζουν με φτερό πουλιού και μετά προχωρήσαμε στο barbed wire brows, ένα trend που ήθελε τα φρύδια μας να μοιάζουν με συρματόπλεγμα.

Και είναι τόσο υπερβολικά όλα αυτά που αυτό που υπάρχει στο μυαλό σου είναι πως δεν γίνεται να σκεφτούν κάτι άλλο. Κι όμως, το σκέφτονται! Η τελευταία πώς-να-χτενίσω-τα-φρύδια-μου σήμερα τάση είναι το dragon brow, φρύδια, δηλαδή, που μοιάζουν με δράκο.

Το trend το ξεκίνησε στο instagram της μια 23χρονη, η harlibi, η οποία έχει μόλις 581 followers στο instagram (μέχρι αυτή τη στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές) αλλά αρκούσε μια αναφορά από το αμερικάνικο allure για να κερδίσει για αυτή της τη photo 5.500 likes!

Αν, λοιπόν, σκέφτεσαι πώς θα δώσεις ένα μπουστάρισμα στο instagram σου, η απάντηση είναι μπροστά σου. Βεβαίως, δεν είναι κάτι εύκολο. Θέλει θάρρος, τόλμη και φαντασία που φτιάχνει… δράκους!

Read More

And More